446 ponttal van esélyem corvinus pénzügy államis képzésére?
#10 -es államira is át lehet
feltételek:
-3.5-ös átlag
-motivációs levél
-államilag támogatott ponthatár 90%-a
én legalábbis így tudom de javítsatok ki ha tévedek
Ezt viszont nem tudtam. Minden hely be szokott telni pénzügyön államin? Azt hol tudom megnézni hogy pl tavaly hány szabad hely maradt?
Ha mégsem sikerül átkerülnöm pénzügyre, gazdmenedzsmentre újrafelvételizhetnék? Ha igen, mennyi az esélye, hogy 484 ponttal oda felvesznek, vagy úgy már nem kerülök a sor végére? Idén a gazdmenedzsmentet sajnos csak angolul jelöltem meg így fizetni kellene az idegennyelvi hozzajarulast is. Apróbetűk ugye..
corvinuson vagyok HR-en :)
a kérdezőnek igaza van tényleg ilyen feltételekkel lehet átljelentkezni. Most szigorítottak, sokkal könyebben el lehet veszíteni az államis helyet. Szóval messze nem esélytelen átjelentekezni. Amúgy aki átjelentkezik az általában pénzügy-számvitelre akar átmenni, szóval oda kicsit rázos. Gazmenre könnyen átvesznek :)
Illetve még alkalmazott közgázra szoktak átmenni a gazdellemzőről.
#19-es hogy lehet elveszíteni az államis helyet? Vagy ez hogy van? Egy bizonyos átlag alatt elveszik egyből?
Másik kérdés: az alkalmazott közgazdaságtan is érdekel (csakhát ugye oda nincs emelt matekom). Oda át tudok jelentkezni HR-ről? Miben különbözik az alkalmazott közgazdaságtan és a gazdelemző szak?
Bocsi a sok kérdésért :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!