Mennyire nehéz főiskolán/egyetemen 2 szakot végezni? Egyiket nappalin másikat pedig levelezőn
Még mindig nem értem, hogy a "milyen/mennyire nehéz..." kezdetű kérdésekre hogyan kellene válaszolni.
Aki meg járt már egyetemre, tudja, hogy ez egy nagyon általános kérdés, hiszen egy szakot végezni sem ugyanolyan nehéz mindenol.
Hármas vagyok, halgazdálkodáson végeztem és másodikként megcsináltam a vadgazdálkodást úgy, hogy csak 2-3 plusz tárgyat kellett lehallgatnom.
Igaz nappali volt mindkettő, de marha nagy az átfedés a kötelező tárgyak között.
A biotechnológia vagy növénytermesztés szakot nem tudtam volna másodikként elvégezni...
Ez az eredeti kérdésből nem derült ki.
Ezt is pontozzátok le!
Hajrá magyarok!
Még mindig a harmadik vagyok.
Erre is pirosat!
Kedves 3-as a lepontozás azért történt, mert azt írtad valamire , hogy lehetetlen, amikor nem az. (akkor is el lehet párhuzamosan végezni két szakot ha nem testvér szakot) Például egyik ismerősöm kereskedelem és marketing és pszichológia alapszakokat végzett két külön egyetemen, úgyhogy lehetséges.
Kérdező a ker mark és a pü/számvitel között nem lesz sok átfedés, de elvégezhető a kettő együtt. Mivel alapvetően a ker mark a könnyebb, ezért helyedben azt végezném levelezőn és a pü/számvitelt nappalin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!