Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Írország történelme? Könyv róla?

Írország történelme? Könyv róla?

Figyelt kérdés

16/L

Sziasztok!

A következő tanévet Íroszágban kezdem, és fel fognak mérni történelemből. Emiatt, és alapból az ország történelméből való elmaradásom miatt is keresni kezdtem MEGVÁSÁROLHATÓ könyveket az ír történelemről, viszont én nem jártam sikerrel.

Esetleg valaki tud egy jó könyvet ami összefoglalja az ország történetét, és nem csak egy konkrét eseményre fókuszál?

Köszi.

ápr. 15. 16:45
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Rendelkezem egy olvasmányos ír mitologikus és legendás könyvvel. A kelta mítoszok iránt érdeklődők alapkönyve. De nem biztos hogy neked erre van szükséged.
ápr. 15. 16:58
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Javaslom a wikipedia tanulmányozását, angol nyelven is, illetve a google-ban rengeteg infót lehet találni róla, sokkal többet, mint amit bármilyen könyvben is le lehetne írni.
ápr. 15. 19:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!