Hogy találjak meg egy régi ismerőst?
Egyetemista koromban nagyon jó haverok voltunk kb 2 évig, de aztán mindketten elkerültünk messze és megszakadt a kapcsolat. Most nagyon meg szeretném találni.
De sajnos csak a nevét tudom (ami nem túl egyedi) és azt hogy melyik egyetemre járt és azon belül melyik évfolyamra. Aminek persze már azóta nem csak a neve más, hanem szétszedték, másképp csoportosították.
Az egyetemek meddig őrzik meg pl a diákok személyes adatait? Ott érdemes lenne valahogy kutakodnom? Ez 97-98 körül volt, azaz még minden papíralapon. Jó kérdés, vajon ezek az iratanyagok léteznek-e még egyáltalán.
(Tudom, adatvédelem, de ha már egyáltalán rátalálok a nevére, csak megoldom valahogy...)
Nem túl nagy a reményem, mert telefonon még arra se nagyon emlékeztek, hogy akkoriban volt-e egyáltalán olyan nevű dékánuk. Valaki öreg bútordarabot kellene találnom, nekem ennyi ugrik be, csak még ez is kutatómunka (nem egy azon egyetemre jéártunk).
Van bárkinek ötlete, hol érdemes elindulni?
Bármi egyéb ötletet is szívesen veszek.
sajnos ez nem működik, nincs közös ismerős. facebook se oké, valamiért nincs meg.
valahogy a régi egyetemi vonalon kellene szerintem elindulni, de nem tudom, mennyire lehetséges

5
Mert nincs. Már régóta keresem, de nincs sehol.
Még a legesélyesebbnek azt látom, ha az ő szakján végzett emberek ilyen-olyan csoportját meg tudom esetleg találni, és valaki csak tud valamit róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!