Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Gáz lenne, ha egyedül mennék...

Gáz lenne, ha egyedül mennék néhány helyre?

Figyelt kérdés
Szoktak lenni koncertek, amire szívesen elmennék. De sokszor nem jönne el senki velem. Moziba is van, hogy nem találok éppen partnert hozzá. Gáz lenne, ha egyedül mennék?

jún. 10. 10:46
 1/7 anonim ***** válasza:
89%
Dehogy! Én is szoktam egyedül járni moziba, színházba, kávézóba, múzeumba stb. Sokszor látok másokat is, akik egyedül vannak. Eddig sosem éreztem rosszul magam emiatt, nem néztek rám furán.
jún. 10. 11:15
 2/7 anonim ***** válasza:
26%
Nem érthető a feltett kérdés mögötti háttér.
jún. 10. 11:38
 3/7 TappancsMancs ***** válasza:
100%
Érthetőnek tűnik. Amúgy menj nyugodtan és érezd jól magad. És még dumcsizhatsz is másokkal...
jún. 10. 13:44
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
De miért lenne gáz? Én kimondottan szeretek egyedül moziba menni, kirándulni, utazni, koncertre nem sokat jártam, de oda is mentem egyedül. Vagy akár étterembe, stb. Nem értem ezt a kényszeres társaságmániát.
jún. 10. 14:17
 5/7 anonim ***** válasza:
75%

Iszonyatosan gáz lenne ha azt csinálnád, amit szeretnél.

Ja nem, a lőtéri kutyát nem érdekli.

jún. 10. 19:00
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Rengetegszer látok koncerten, színházban embereket egyedül. De pl. múzeumba célszerűbb egyedül menni,mint társasággal, hacsak valaki nem sokkal tájékozottabb, vagy tájékozatlanabb a kiállítás témájában.

Amikor legutóbb moziban voltam, a nézők kb. fele, de lehet, hogy nagyobb része szemmel láthatóan egyedül volt egy délutáni előadáson.

jún. 11. 10:05
 7/7 Kései Sirató ***** válasza:
Nem gáz, én színházba szoktam egyedül menni olyankor, amikor egyetlen barátnőm, ismerősöm, munkatársam sem ér rá, vagy nem kíváncsiak az adott darabra.
jún. 17. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!