Csak szerintem ilyen ellentmondásosak a hungarista/fasiszta/magyar nácik?

válasza:

válasza:Ajánlok pár könyvet,érdemes elolvasni őket,ha érdekel a magyarság történelme:
Dr. Nagy Sándor : A magyar nép kialakulásának története ,
Szász Béla: A hunok története Attila Nagykirály,
A Hungarizmusról szóló könyv:
Szálasi Ferenc: Hungarizmus I. A Cél
1 Ez nem csak Habsburg micsoda műve. A magyar nyelv a finn-ugor nyelvcsaládba tartozik ezen belül az ugor ágba,és igen. Vannak Mongoloid őseink sőt a proto-uráliak szinte csak azok voltak. Később keveredtek Nyugat Eurázsiai Szibériai vadászgyűjtögető népekkel.
2 Attilának mi köze a magyarokhoz?

válasza:A nyelvi hasonlóság nem faji rokonság.
Van egy ősi tanítás,mely szerint: Jobban lehet hinni a legendáknak,mint a történelmi feljegyzéseknek.

válasza:Látom ragaszkodik a kommunista rendszerben tanított dolgokhoz ,45 évig tartott,de megtette a hatását,ez látszik a kérdésen:
Vajon mi köze van Attilának a magyarokhoz?
Több száz éven keresztül tanították a magyaroknak,hogy mi közünk van Attilához.Olvasson Püski könyveket vagy nyisson az Ősök tudása felé!Tudom mindenkinek megvan a maga igaza.Többféle igazság létezik.
Szerintem olvass Püski könyveket is

válasza:A mai népesség döntő többsége évezredek óta itt él. A genetikai állomány ezt mutatja, a genetikai állomány lassan változik.
A nyelvét egy népesség pár generáció alatt is akár (majdnem) teljesen leválthatja (lsd. pl. Írország).
Államot meg sokszor az uralkodó, megszálló réteg hoz létre, nem a többségi népesség

válasza:#5 Ehhez már nem tudok mit hozzáfűzni. Az elmélet hamisnak bizonyult. Max a magyarok és a hunok ősei keveredhettek.
#7 Lehet de attól még a magyarok egy részében ha nagyon minimálisan de kis részben meg van a honfoglalók öröksége. A Turanid fenotípus is az europid és a mongoloid közötti átmenet,mai napig vannak olyanok akik ebbe a fenotípusba tartoznak.
#8 Én általánosságban ezekről a tipikus fajgyülölő skinhead tahó rétegről beszélek. A hungarista az csak egy jellemző rájuk,sokukat láttam hogy Szálasit dicsőítik és Nyilaskeresztes karszalagot hordanak.

válasza:A "döntő többség" kifejezés melyik részét nem érted?
A magyarok 1%-a N y-haplogroup (finnugor), az kis "turanid" (ami nem létezik), helyesen türk a kunoktól származik, akik a 13. századtól vannak jelen.
Az uralkodó Árpád dinasztia nem keveredett az általános népességgel így azok nem hagytak nyomot abban.
A magyarok döntő többsége (~75%) teljesen általános európai R1a, R1b. A maradék I2 (balkáni paleo-európai), E1b2b2 (paleo-mediterrán: észak-afrikai), G (kaukázusi), J (közel-keleti, zsidó), H (hindusztáni cigány).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!