Milyen verset irjak?
Figyelt kérdés
suliban huzni kellett mindenkinek karacsonyra egy embert es en egy fiut huztam. venni kell ajandekot es irni kell egy verset amit majd fel kell olvasni es a tobbiek kitlaaljak kit huztam. annyit tudok hogy eleg csendes nem tul jo a suliban es nem szeret tanulni de azeret videojatekozni. valaki tudna segiteni?dec. 2. 23:38
1/7 anonim válasza:
Sok dolgot nem tudunk, például milyen hosszúnak kell lennie a versnek? Gondolom 2-3 sor is megteszi. Ha nem tudsz róla sok információt akkor akikkel lóg kérdezz tőlük róla vagy nézd meg a facebookját hátha megtudsz róla még 1-2 információt.
A halottak alapján én valami ilyesmit írnék eddig:
Karácsonyi hangulat, az osztály rendes
az a fiú akit húztam meglehetősen csendes
az iskolában jó jegyet nem igazán szerez
de videójátékozni tudom, hogy nagyon szeretsz
remélem, hogy ma az ajándékommal hazamehetsz
és vele sok jó dolgot tehetsz
Jó lenne tudni azt is mit vettél/veszel neki mert nehéz információk nélkül verset írni
2/7 A kérdező kommentje:
koszonom!! ez is nagy segitseg legalabb mar van egy bevezetesem
dec. 3. 05:23
3/7 anonim válasza:
szívesen! Ha kell még segítség és dobsz még a srácról/ajándékról 1-2 infót akkor megpróbálhatok segíteni ha szükséges de én azt javaslom, hogy gondolkodj a rímeken és a szövegen te mert a költészet egy csodálatos világ és képes vagy rá! Boldog karácsonyt és sok sikert a vershez
4/7 anonim 

válasza:

válasza:A szemszínét, hajszínét, vagy hogy merrefelé ül a teremben, azt csak tudod, azzal elég jól le lehet szűkíteni. Kapd össze kicsit magad.
5/7 anonim 

válasza:

válasza:Semmilyet. Van elég kínrím már épp elég.
6/7 anonim 

válasza:

válasza:#5 Nem választható opció. Bár nem értem, mi is húztunk minden évben, és sosem kellett verset írni. Bár én élveztem volna, de nem értem, hogy miért lett divat eöltetni ezt a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!