Szerintetek az állandóan kommentelő emberek ideges természetűek?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Embertől függ. Én már dumáltam olyannal is, aki full chill és nagyon kellemes nyugodt hangja van. Ő csak szeret segíteni adott témákban, amikhez ért. Amikhez pedig nem, azt ki is mondja és adja a tippet merre, kit érdemes keresni.
De az tény, sok a rosszmájú, befásult egyed is. Hát, vegyes az emberiség. Hol előny, hol hátrány, hogy ilyen változatosak vagyunk.

válasza:Sok a frusztrált ember a közösségi oldalakon,és sokan mindenbe bele viszik a politikát is,ami nem is kapcsolódik adott témához!:/
Az a legdurvább,amikor cuki cicás oldalakon egymásnak esnek emberek!:D/Bocs,de hirtelen nem tudtam,milyen emoji illene ide,mert ez egyszerre vicces és szánalmas!://
További kérdések:
1-2 csepp azért még elcseppen utána és törlés nélkül nedves is marad. Nem tartanám túlzásnak, ha oda is lenne kitéve WC papír.
Most hirtelen beugrott egy gyerekkori emlék egy régi furcsa TV reklámról. Rákerestem a "Jutyúbon", de nem volt a találatok között. Annyiból állt az egész, hogy a sötét képernyő közepén a SZERDA szó zoom-olt bele az arcunkba, ezzel egyszerre mély hang mondta hogy...
Sziasztok Eloszor mennek a balatonberenyi nudira, sot iden eloszor nudiznek. Elegge le vagyok mar barnulva, de nyilvan furdogatyam helyen nem. Mennyire fognak kinezni emiatt? Erdekelnott ez barkit is? 42f
A legtöbb hírportál cikkei alapján lassan már úgy tűnik, mintha az egész ország csak Budapestből és a 3-4 dél-alföldi megyéből állna, míg a dunántúlról vagy északkeletről csak extrém ritkán írnak. És ezt mind Budapesti székhelyű hírügynökségek csinálják, hogy a szegedi...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!