Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek az állandóan...

Szerintetek az állandóan kommentelő emberek ideges természetűek?

Figyelt kérdés

júl. 10. 09:44
 1/9 anonim ***** válasza:
49%
Bennük van az ideg.
júl. 10. 09:53
 2/9 anonim ***** válasza:
51%
Miért lennének azok????
júl. 10. 10:08
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, hogy a hozzászólások segítő szándékuak, vagy rossz indulatbol írja őket azért, hogy másokat provokáljon vele.
júl. 10. 10:26
 4/9 anonim ***** válasza:
Attól függ. A kommentátorokat a tévében általában jó hallgatni, hozzátesz a közvetítéshez. Amikor valaki mindig és mindent kommentál, az már zavaró.
júl. 10. 11:26
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha arra gondolsz, aki mindent kommentál, pl ha van egy új kabát rajtam vagy hogy nemtom tegnap este miért nem voltam aktiv fb-n akkor az elég zavaró tud lenni
júl. 10. 12:41
 6/9 anonim ***** válasza:
5-ös: de az sem "ideges", legfeljebb "idegesítö" lenne, de mivel anonim oldal, még ezt sem lehet beazonosítani
júl. 10. 14:53
 7/9 anonim válasza:
Nem biztos, amúgy akinek publikus a nickneve annak azért publikus a nickneve mert provokálni szokott. És élvezi hogy más vitákban előhozzák a más válaszaiból származó dolgokat, ez egy anonim oldal.
júl. 10. 19:41
 8/9 anonim ***** válasza:

Embertől függ. Én már dumáltam olyannal is, aki full chill és nagyon kellemes nyugodt hangja van. Ő csak szeret segíteni adott témákban, amikhez ért. Amikhez pedig nem, azt ki is mondja és adja a tippet merre, kit érdemes keresni.

De az tény, sok a rosszmájú, befásult egyed is. Hát, vegyes az emberiség. Hol előny, hol hátrány, hogy ilyen változatosak vagyunk.

júl. 11. 03:57
 9/9 anonim ***** válasza:

Sok a frusztrált ember a közösségi oldalakon,és sokan mindenbe bele viszik a politikát is,ami nem is kapcsolódik adott témához!:/

Az a legdurvább,amikor cuki cicás oldalakon egymásnak esnek emberek!:D/Bocs,de hirtelen nem tudtam,milyen emoji illene ide,mert ez egyszerre vicces és szánalmas!://

júl. 16. 11:35

További kérdések:

Miért nem lehet a piszoárnál WC papírt használni?

1-2 csepp azért még elcseppen utána és törlés nélkül nedves is marad. Nem tartanám túlzásnak, ha oda is lenne kitéve WC papír.

Mi is volt ez a reklám?

Most hirtelen beugrott egy gyerekkori emlék egy régi furcsa TV reklámról. Rákerestem a "Jutyúbon", de nem volt a találatok között. Annyiból állt az egész, hogy a sötét képernyő közepén a SZERDA szó zoom-olt bele az arcunkba, ezzel egyszerre mély hang mondta hogy...

Először mennek balatonberenyi nudira, mennyire neznek ki? Reszletek lent.

Sziasztok Eloszor mennek a balatonberenyi nudira, sot iden eloszor nudiznek. Elegge le vagyok mar barnulva, de nyilvan furdogatyam helyen nem. Mennyire fognak kinezni emiatt? Erdekelnott ez barkit is? 42f

Miért van akkora hírértéke azoknak az eseményeknek, amik a dél-alföldön történnek?

A legtöbb hírportál cikkei alapján lassan már úgy tűnik, mintha az egész ország csak Budapestből és a 3-4 dél-alföldi megyéből állna, míg a dunántúlról vagy északkeletről csak extrém ritkán írnak. És ezt mind Budapesti székhelyű hírügynökségek csinálják, hogy a szegedi...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!