Mi köze van a Mi kis falunknak a szlovák médiához?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Hallottam, hogy szokott lenni a magyarországi szlovákoknak valamilyen találkozója, vagy nemzetiségi napja, valami ilyesmi. Nagyon kinéznének, ha a szlovák kultúra iránt érdeklődő magyarként elmennék egyszer egy ilyenre? Vagy szoktak ott lenni mások is, akik nem szlovákok, csak érdeklődők?
És kisebb mennyiségben szlovák kommentek ugyanúgy.
Részben magyar, részben szlovák családból származom de Mo.-n nőttem fel. Nincs tapasztalatom a szlovákiai élettel kapcsolatban. Pl Pozsony VS Budapest érdekelne főként. De más régiókra is kíváncsi vagyok (érdekességként).
Beszélitek még a szlovák nyelvet? Kötődtök még a kultúrátokhoz? Miért, vagy miért nem? Fel szoktátok vállalni, hogy kik vagytok, vagy inkább addig titkoljátok, amíg csak lehet? Ért már negatív megkülönböztetés a nemzetiségetek miatt? Ha van bármi, amit szívesen...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!