Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ismertetek olyan személyt aki...

Ismertetek olyan személyt aki gyilkosság áldozata lett?

Figyelt kérdés
aug. 29. 21:37
1 2
 1/17 anonim válasza:
83%
Igen
aug. 29. 23:10
 2/17 Atis26 ***** válasza:
77%

szerencsére nem, de közvetetten igen.

pl. ismerek olyat, akinek megölték a gyerekét vagy az egyik nagyszülőm testvére a második világháborúban halt meg.

aug. 30. 06:11
 3/17 anonim ***** válasza:
83%

Igen.

Lecsúszott értelmiségi volt,a város központjában verték halálra unatkozó "fiatalok".

Magyarországon.

aug. 30. 08:40
 4/17 anonim ***** válasza:
78%
Csak közvetetten.
aug. 30. 09:44
 5/17 anonim ***** válasza:
78%
Igen ismertem, kettőt is. Egyiküket úgy hívták: Marian Cozma.
aug. 30. 12:36
 6/17 anonim ***** válasza:
41%
igen, de már meghaltak.
aug. 30. 14:49
 7/17 anonim ***** válasza:
55%
Olyat ismertem, aki abba halt bele, hogy megverték.
aug. 30. 16:26
 8/17 anonim ***** válasza:
55%
Egy dolog érdekelne: ezeket a válaszokat ki és miért pontozza le, és e tevékenységében mi élvezetet talál?
aug. 31. 09:40
 9/17 Metionin ***** válasza:
Igen sajnos 2-t is, mindketten fiatalon haltak meg.
aug. 31. 13:57
 10/17 anonim ***** válasza:

Nem. Olyat férfit ismerek a munkám révén, akinek a felesége több késszúrással megölte az anyját. (Mármint a férfi anyját, vagyis a feleség az anyósát, akivel elmérgesedett a viszonyuk).

Eltemette az anyját, a felesége börtönben, ő pedig egyedül neveli a közös gyereküket pár éves kora óta.

(Több év ismeretség után mondta el egyszer, annak kapcsán, hogy milyen nehéz egyedülálló apaként, munka mellett, nagyszülői segítség nélkül gyereket nevelni.)

aug. 31. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Keresek egy filmet egy heroinista emberről, segígtetek megtalálni?

Csak annyira emlékszek a filmből, hogy egy férfi szemtanúja a gyilkosságnak és megpróbálja rávenni az elkövetőt, hogy adja fel magát, de az elkövető bepánikol és lelövi a férfit. A férfi családja a tragédiát követően fokozatosan átveszi néhai barátja helyet és visszailleszkedik a társadalomba.

Mire mondják mostanában azt, hogy "karaktergyilkosság"?

Ez vmi újabb keletű kifejezés? Ti mikor kezdtétek el hallani?

Cézár és Blutusz gyilkossága valóban megtörtént?

Sokat hallottam már róluk filmekben, de nem tudom eldönteni, hogy valóban megtörtént e. Van az a híres igézet a "Te is kisfiam Blutusz?" sok filmben hallottam már, de fogalmam sincs,hogy ez tényleg igaz e? Iskolában sosem tanították ezt

Honnan veszik az emberek, hogy el akarta adni a maffiának a lányát a meggyilkolt nőnek?

Elég sokat lehet/lehetett hallani, olvasni erről a kínai lányról, aki leszúrta a nevelő anyját, de sehol nem írják az okát, viszont pl. TikTok-on magyarok és külfdiek is írják, hogy el akarta adni őt éa ezért.Link:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!