Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Kik ők és hová tarthattak?

Kik ők és hová tarthattak?

Figyelt kérdés

linkelek videót ha van szabad 6 perced vess rá egy pillantást, és éld bele a helyzetbe magad, 13. században járunk, kik lehetnek ők vándormuzsikusok vagy valakinek a szolgálatában állnak? hová tarthattak? és a végén hamar megbékülhettek?

https://www.youtube.com/watch?v=ktR41PBcagw

2014. máj. 8. 19:25
 1/1 chtt ***** válasza:

Azon kívül, hogy ez a Muset XIII. századi trubadúr volt, csak ennyit találtam (de nagyon élveztem a kutakodást és a videót is:))

When the winter comes back, then we would like to stay in a beautiful castle, large and spacious, but especially where there is food: pork, beef and mutton, pheasants and venison sausages, fat hens and capons and why not, good cheese in gelatin.

But things are not always so ...

Ami számomra kábé annyit tesz, hogy igen, vándormuzsikusok, mentek vón kastélyba muzsikálni, de úgy jártak, mint Kevin Costner, a "RH, a tolvajok fejedelmé"-ben -- gondolom, azért kergették a pasikát, mert talán ő szerezte a "munkát" :)

(csak tipp az egész, bocs, ha nagy hülyeséget írtam)

2015. jún. 13. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!