Szégyellnem kéne magam emiatt?
Kissé zavaros.
Ha hiszel Istenben,min.évente 1-szer elmész a templomba és fizeted az egyházadót hogy majd a pap eltemessen.
Ha nem hiszel Istenben akkor kerülöd az egyházat.Egyszerű.
Bár én mélyen vallásos vagyok,de nem akarok senkit megtéríteni.Majd az élet... :)
Isten nem egyenlő egyház!!!!!!!!
ne szégyelld magad, hiszel amiben hiszel, nem az egyházban kell hinni ugye? ha meghalsz nem az egyház fog eltemetni, hanem valaki rokon, szeretted plusz pénzért hiába fizetsz havonta évente... a pap nem fogja megtagadni a temetésen való részvételt, sőt részvétet sem :) figyelj, a hit nem egyenlő vallással, egyházzal... nem attól lesz valaki jó ember és hívő hogy eljár a templomba és perselyez... csak magukat nyugtatják, tisztelet a kivételeknek, akik erősítik a szabályt... magadtól leszel jó és boldog, az Isten azt akarja boldog legyél, hogy jót cselekedj és másokkal jó légy, szaporodj... ennyi, nem azt akarja, hogy járj egy helyre és fizess! majd megmondod, amit írtál, igen: nem fizetek mert nem szeretnék a gyülekezethez tartozni, sőt szerintem mondani se kell. ez a baj a magyarral, mindig az érdekli más mit gondol, más miatt kell szégyenkeznem... szerintem te jól gondolod, tégy úgy ahogy jónak látod, más miatt meg ne aggódj, ha ők járni akarnak járjanak, fizetni akarnak, fizessenek... nekik biztos jobb ettől, ők ebben hisznek jó nekik, ha te másban akkor azt erőltesd inkább neked az a jó, ha semmiben csak magadban az is jó. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!