Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Milyen embereket szánsz/röhögs...

Milyen embereket szánsz/röhögsz mostanában?

Figyelt kérdés
Én pl jókat röhögök azokon a nőkön, akik látták valami celeb facebookján, és ők is hirtelen nagy fitnesz-rajongók lettek. Persze ő nem fog úgy kinézni, mert ha leszálkásít, attól nem nő majd bazi műmelle, de most osztja az életfilozófiát.
2014. máj. 14. 19:13
 1/6 piriiiiii ***** válasza:

Én azokon, akik az utcán mennek előttem, kint van a seggük és nem képesek rendesen tenni a csámpás lábaikat egymás után. Hát nem tudom, hogy ilyenkor sírjak-e, vagy nevessek.

Na meg van egy agyhalott osztálytársam, aki nem képes két értelmes mondatot kinyögni (izééé, ööö, hááát, ööö, hmmmmm, mmm, ezeket a "szavakat" ismeri).

2014. máj. 14. 19:24
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem szoktam emebreken röhögni.
2014. máj. 14. 19:27
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem értem, hogy mi kifogásolható van abban, hogy valaki elkezdett sportolni.
2014. máj. 14. 19:48
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem azt kifogásolom, hogy sportol, arra én is bátorítom az embereket. Hanem mikor egy subribunkó proli ®ib@nc előadja magát, ami általában véve gáz, csak most így a fitness-mániával jött velem szembe.
2014. máj. 14. 21:07
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem az mind1, hogy valaki milyen indokból kezdett sportolni, az így is, úgy is hasznos.
2014. máj. 15. 16:50
 6/6 anonim ***** válasza:

A lassúságot nem szeretem, ha ostobasággal párosul. A tanulatlanságot sem tolerálom, és a jóvanezígy nem akarok én sehovasefejlődni hozzáállást. Ezeket szánom.

Ha már sportnál tartunk, mostanában vicces nekem, hogy minden lány átlátszó anyagú cicanadrágban sportol, ha előnyös, ha nem. Egész pilatesen különböző színű seg geket kell néznem, természetesen kilátszó tangával. Nem értem miért nincs bennük annyi, hogy ettől megkíméljék a világot. Ezt például meg szoktam mosolyogni.

Azt is, amikor platformcipőben mennek, mint a gólya. 45 kilós lányok. Pont, mint a gólya.

2014. máj. 16. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!