Milyen embereket szánsz/röhögsz mostanában?
Én azokon, akik az utcán mennek előttem, kint van a seggük és nem képesek rendesen tenni a csámpás lábaikat egymás után. Hát nem tudom, hogy ilyenkor sírjak-e, vagy nevessek.
Na meg van egy agyhalott osztálytársam, aki nem képes két értelmes mondatot kinyögni (izééé, ööö, hááát, ööö, hmmmmm, mmm, ezeket a "szavakat" ismeri).
A lassúságot nem szeretem, ha ostobasággal párosul. A tanulatlanságot sem tolerálom, és a jóvanezígy nem akarok én sehovasefejlődni hozzáállást. Ezeket szánom.
Ha már sportnál tartunk, mostanában vicces nekem, hogy minden lány átlátszó anyagú cicanadrágban sportol, ha előnyös, ha nem. Egész pilatesen különböző színű seg geket kell néznem, természetesen kilátszó tangával. Nem értem miért nincs bennük annyi, hogy ettől megkíméljék a világot. Ezt például meg szoktam mosolyogni.
Azt is, amikor platformcipőben mennek, mint a gólya. 45 kilós lányok. Pont, mint a gólya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!