Hogyan tudnek szolni neki anelkul, hogy megbantanam?
Figyelt kérdés
Elegge hulyen hangzik ,de mar teljesen kikeszulok a padtarsam mellett aki egesz oran ragozik meghozza csamcsogva . Nem tudom hogy miert de nagyon irrital ha valaki nyitott szajjal eszik , a ragozas meg kikeszit .Mit mondjak neki , hogy ne bantsam meg mivel mar en unom , hogy egesz oran idegeskedek..:(2014. máj. 15. 16:56
1/3 anonim válasza:
A suliban ez a fajta intolerancia a gyengeség jele. Tudd meg, hogy ő mire "allergiás" és csináld azt. ;) Aztán megegyeztek. Ő nem rágózik, te meg nem idegesíted.
2/3 anonim válasza:
De simán meg is kérheted. A lényeg, hogy olyan hangsúllyal és olyan pillanatban mondd, ami nem tűnik bántásnak.
3/3 anonim válasza:
Szerintem csak mond meg neki hogy ne rágózzon. Nekem ez hasonló esetekben általában bevállik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!