Bratilla kérdése:
Van itt valaki Szabadkáról, aki segítene nekem?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Az érdekelne, hogy hol van a Makszim Gorkij utca 4. , vagy hol van Kosztolányi Dezső szülőháza. Nagyon fontos lenne, hogy tudjam, hogy lehet oda eljutni, mondjuk a piacról. De ha valaki csak annyit mond, hol van Kosztolányi szülőháza, már annak is örökre hálás leszek.
Köszönöm, ha valaki segít!!
2014. máj. 16. 16:02
1/1 anonim válasza:
Én úgy tudom,hogy Kosztolányi családja a gimnáziumban lakott,a mai Szvetozár Márkovity gimnázium,ezt legkönnyebben úgy találja meg ha keresi a tejpiacot vagy a zsinagógát.Amúgy az ön által kereset utca párhuzamos jobbról a Zombori úttal,vagyis azzal az utcával ahol a bolhapiac található.De bárkit megkérdezhet helyben hogy hol található a Palicsi út,annak az első részét hívják MakszimGorkijnak szerbűl Maksima Gorkog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!