Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Katy Weaver! Felszoktad e...

Katy Weaver! Felszoktad e használni az itt olvasott más vallásúak gondolatait a Királyság teremben válaszadásnál vagy a prédikáló szolgálatban?

Figyelt kérdés
2014. máj. 17. 10:06
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nincs olyan szó, hogy felszoktad. Tanuld meg az igekötőket helyesen írni, te szerencsés. Helyesen: fel_szoktad-e használni
2014. máj. 17. 10:26
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kiigazítást!
2014. máj. 17. 10:53
 3/8 anonim ***** válasza:
milyen beteg dolgokról szó ez a kérdés?
2014. máj. 17. 11:03
 4/8 anonim ***** válasza:

" milyen beteg dolgokról szó ez a kérdés?"

Csak a szokásos sátánista perpatvar.

2014. máj. 17. 11:08
 5/8 A kérdező kommentje:
S hol van benne a "sátánista perpatvar" rész?
2014. máj. 17. 11:47
 6/8 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom Jehova szolgái(tanúi) sátánisták.
2014. máj. 17. 12:02
 7/8 A kérdező kommentje:

Értem. "Én úgy tudom..."

De mire alapozod?

2014. máj. 17. 13:08
 8/8 anonim ***** válasza:

Szerinted? :)

A Tanúk folyamatosan tanulnak,és itt is azt teszik.

Nyugodt lehetsz,hogy minden tapasztalat amit itt szereznek ki van beszélve,át van dolgozva.

Ők abban törekednek,hogy mindenre választ adjanak,nem abban,hogy megvizsgálják azt amit eléjük teszel hanem arra,hogy megtalálják a "vallásukat"igazoló választ. Ők a modern világ farizeusai.:)

Az a válaszoló aki meg bele kötött a helyes írásodba...nos :) valamit muszály volt írjon ő is.

2014. máj. 18. 00:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!