Jogos volt a nagykovetseg dolgozojanak a "kerese"?
Augusztus vegere terveztunk egy utak Egyiptomba. Mivel a nagykov.tol 10 perc setara elunk, tegnap arra setaltunk hogy megnezzuk az ugyfelfogadas idejet.
Megerkeztunk es megkertem a parom fotozza le, biztos ami biztos...
En meg a tabla elott alltam mikor elkeszitette a kepet, igy en es a nagykov. nyitvatartasti idejet tartalmazo tabla egyutt szerepelunk egy kepen.
indultunk volna tovabb, de kirohant ket ember a kovetsegrol es angolul eleg indulatosan elkezdtek magyarazni hogy azonnal toroljuk ki a kepet..
Probaltuk megmagyarazani hogy miert keszitettuk, de nem hallgattak meg.
Azt mondtak a ruhazatom nem megfelelo ahoz hogy en itt az utcan a kov. elott fotot keszitsek (sport cipo, rov.nadrag, polo)
No vagyok, ha ez szamit valamit.
A kepen egy fal elott allok es csupan az ugyfelfogadasi ido lathato. cimer, zaszlo, utcanev stb...NEM lathato.
meg par percig folyt a vita, meg szerettek volna ha bemegyek veluk a nagykov. teruletere "megbeszelni", de nem tetten mert tudom hogy ott mar az o torv. ervenyesulnek (ha jol tudom).
Az utca kozterulet, igy fotozni is lehet, vagy rosszul tudom???
Orvosi rendelo elott, ugyvedi iroda elott, auto szerelo elott stb... tobbszor keszitettem fotot a nyotvatartasi idorol.
A kov. elott milyen torveny tiltja???
Szerintem mindenki jobban fog járni, ha szépen itthon maradsz, és nem hisztized körbe a fél világot.
Nem tudsz és nem is akarsz másokhoz alkalmazkodni, oké. Írjál még néhány dühös kommentet itt a virtuális térben, hátha igazat ad majd neked előbb-utóbb valaki, csak könyörgöm, élőben ne zaklass legközelebb munkájukat végző embereket :P
A kötelezőn kívül minden cég/hivatal kedve szerint szigoríthatja az általa megkövetelt biztonsági szabályokat.
Ők is így tettek.
Nagyon sok energiahiányos ember jár ide és ilyen ún hatalmi drámákkal akar energiát szerezni. Hogy oltja a kérdezőt. Szerintem a követségi dolgozók megfélemlítő stílusa helytelen volt.
Javaslom elolvasni mindenkinek. Legfőképpen azolnak akik abban lelik örömüket hogy visszafordìtják a témát a kérdező ellen.
nem a ruha számított.
Aki egyiptomba hosszúgatyába akar menni az vissza se jöjjön.
Egy ingyenes koncerten ha van be és ki kapu, akkor nem cseréljük fel őket, mert a biztonsági őrök ugranak.
nagykövetséget nem fényképezünk.
Ez az utca törvénye, most már mindenk tudja.
Attól, hogy valaki lepontoz, attól még akármilyen nagykövetség fényképezése miatt holnap ugyanez lesz.
A fegyveres biztonsági őr nem portás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!