Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Jogos volt a nagykovetseg...

Jogos volt a nagykovetseg dolgozojanak a "kerese"?

Figyelt kérdés

Augusztus vegere terveztunk egy utak Egyiptomba. Mivel a nagykov.tol 10 perc setara elunk, tegnap arra setaltunk hogy megnezzuk az ugyfelfogadas idejet.

Megerkeztunk es megkertem a parom fotozza le, biztos ami biztos...

En meg a tabla elott alltam mikor elkeszitette a kepet, igy en es a nagykov. nyitvatartasti idejet tartalmazo tabla egyutt szerepelunk egy kepen.

indultunk volna tovabb, de kirohant ket ember a kovetsegrol es angolul eleg indulatosan elkezdtek magyarazni hogy azonnal toroljuk ki a kepet..

Probaltuk megmagyarazani hogy miert keszitettuk, de nem hallgattak meg.

Azt mondtak a ruhazatom nem megfelelo ahoz hogy en itt az utcan a kov. elott fotot keszitsek (sport cipo, rov.nadrag, polo)

No vagyok, ha ez szamit valamit.

A kepen egy fal elott allok es csupan az ugyfelfogadasi ido lathato. cimer, zaszlo, utcanev stb...NEM lathato.

meg par percig folyt a vita, meg szerettek volna ha bemegyek veluk a nagykov. teruletere "megbeszelni", de nem tetten mert tudom hogy ott mar az o torv. ervenyesulnek (ha jol tudom).

Az utca kozterulet, igy fotozni is lehet, vagy rosszul tudom???

Orvosi rendelo elott, ugyvedi iroda elott, auto szerelo elott stb... tobbszor keszitettem fotot a nyotvatartasi idorol.

A kov. elott milyen torveny tiltja???

2016. jún. 19. 09:54
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
36%
Nem értem a problémád, elküldöd őket a k. anyjukba és le van rendezve a téma. Most mi a fenének kell még napokig ezen lovagolni? Minden jelentéktelen vitát ennyire felfújsz, vagy mi?
2016. jún. 19. 11:16
 12/17 anonim ***** válasza:
54%

Szerintem mindenki jobban fog járni, ha szépen itthon maradsz, és nem hisztized körbe a fél világot.

Nem tudsz és nem is akarsz másokhoz alkalmazkodni, oké. Írjál még néhány dühös kommentet itt a virtuális térben, hátha igazat ad majd neked előbb-utóbb valaki, csak könyörgöm, élőben ne zaklass legközelebb munkájukat végző embereket :P

2016. jún. 19. 11:37
 13/17 anonim ***** válasza:
74%
Kerdezo, ertsd mar meg hogy ott az o szabalyaik ervenyesek es kesz. Hiaba hisztizel. Mellesleg nem is ertem hogy hogyan gondoltad hogy muszlim orszag kovetsege elott nokent abszolut nem elfogadhato viseletben fotot keszitesz (teljesen felesleges indokkal raadasul). Igy hogy akarsz muszlim orszagba menni, ugy oszinten?
2016. jún. 19. 12:10
 14/17 anonim ***** válasza:

A kötelezőn kívül minden cég/hivatal kedve szerint szigoríthatja az általa megkövetelt biztonsági szabályokat.

Ők is így tettek.

2016. jún. 19. 12:29
 15/17 anonim ***** válasza:

Nagyon sok energiahiányos ember jár ide és ilyen ún hatalmi drámákkal akar energiát szerezni. Hogy oltja a kérdezőt. Szerintem a követségi dolgozók megfélemlítő stílusa helytelen volt.

Javaslom elolvasni mindenkinek. Legfőképpen azolnak akik abban lelik örömüket hogy visszafordìtják a témát a kérdező ellen.

[link]

2016. jún. 19. 12:32
 16/17 anonim ***** válasza:
67%

nem a ruha számított.

Aki egyiptomba hosszúgatyába akar menni az vissza se jöjjön.

Egy ingyenes koncerten ha van be és ki kapu, akkor nem cseréljük fel őket, mert a biztonsági őrök ugranak.

nagykövetséget nem fényképezünk.

Ez az utca törvénye, most már mindenk tudja.

Attól, hogy valaki lepontoz, attól még akármilyen nagykövetség fényképezése miatt holnap ugyanez lesz.

A fegyveres biztonsági őr nem portás.

2016. jún. 19. 12:45
 17/17 anonim ***** válasza:
2016. jún. 19. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!