Miért vagy itt? Gyakorikerdesek.hu
sziasztok
1. ti miért regisztráltatok, miért látogatjátok a gyakorikerdesek-hu oldalt? mi a motivációtok, miért kedvelitek?
2. miért itt beszéltek meg számotokra fontos témákat,
problémákat?
kérlek, írjatok nemet, életkort és foglalkozást is a válaszaitokhoz.
köszönöm
Persze!
Meg érdeklődj a havi zsebpénz, a cipő mérete, az eredeti és a festett hajszin iránt!
Közöd?
.
Te még az álneved sem vagy hajlandó elárulni, de kérdezősködsz olyan dolgok iránt, amik igazán személyesek.
.
Az 1. kérésedre azért szivesen válaszolok:
azért járok ide, hogy ilyen agyatlan kérdésekkel találkozhassak.
.
Rokonok vagyuk, hogy ebbe a kategóriába tetted kérdésed?
ejha, egy egyszerű kérdéshez, amit több topicba is bekopizok majd, elég bunkó válasz ez.
F/N ezt elég gyakran feltünteti itt mindenki, plusz életkort is, foglalkozási kategóriára gondolt, pl. oktatás, eü., gazdaság stb.
neked is szép napot, és sajnálom, h. annyira tré az életed, h. a frusztrációdat itt vezeted le.
Eredetileg azért regisztráltam, hogy válaszolni tudjak egy kérdésre. Ez 2009-ben volt. Azóta már tettem fel kérdéseket is, de még mindig főleg csak válaszolok.
Az oka egyszerű, "több szem többet lát", mások akiknek már van tapasztalata a témában, rengeteget tudnak segíteni.
N
Főleg emberek / szépség és divat kategóriát olvasgatom. Azért regisztráltam, mert csak így tudtam kérdést feltenni ( szomszéddal kapcsolatban). Nem itt beszélem meg a számomra fontos témákat, problémákat.
20/N Egyetemista
Volt egy vetélésem, és épp missed ab műtétre vártam. Fogalmam sem volt, mire számítsak, és mikor interneten keresgéltem, rátaláltam erre a fórumra. Először a gyereknevelés kérdéskört olvasgattam, válaszoltam, aztán rákaptam a családi kapcsolatokra is.
Miért vagyok itt?
Szerintem ez már függőség. Pedig sokszor megfogadtam, hogy nem jövök többet, mert nagyon sok itt a troll. Elképesztő, hogy egyes emberek milyen hangnemet engednek meg maguknak sokszor, mikor a kérdezőt, vagy egymást osztják ebben a kategóriában.
De azért vannak pozitív dolgok is. Néha van pozitív visszajelzés egy-egy kérdés után, és akkor jó olvasni, hogy valakinek használt egy-egy tanács.
32/N
1) Unaloműzés, tájékoztatás, információszerzés
2) Személyesen nem merem, túl intim.
34/f/ügyfélszolgálat
8 éve, amikor összeköltöztem a férjemmel, még fiatal, tapasztalatlan voltam, gyakorlatilag nulla segítséggel.
Netről tanultam meg főzni, a legalapvetőbb háztartási praktikákat, a pénzzel való gazdálkodást.
Egy ilyen akciónál találtam erre az oldalra, több háztartási jellegű kérdést tettem fel akkoriban. Sajnos kevés hasznos válasz érkezett :)
Azóta csak akkor tévedek fel ide, ha végzetesen unatkozom, 2-3 hetente egy-egy alkalommal. Mint pl. most... napok óta nem bírok aludni a melegtől, frontoktól, egyszerűen már nem tudom lekötni magam semmivel.
Ilyenkor igyekszem egy-két használható választ ellőni, majd megyek a dolgomra.
Nem mondanám, hogy kedvelem az oldalt. Az a fajta ember vagyok, aki nem szeret sem fórumozni, sem chatelni. Facebookon sem vagyok fent.
Annyi az előnye az ittlétnek, hogy névtelenül, személytelenül az ember talán segíthet másoknak megoldani egy-egy problémáját.
Akár jó is lehetne, de borzasztó sok a hülye, és ők a leghangosabbak :D
26/N, vállalkozó
1. Kíváncsiságból, mert egy rokonom sokat mesélt az oldalról. Regisztrálni meg azért regisztráltam, hogy tudjak válaszolni.
2. Itt csak olyan kérdéseket teszek fel, ami nem privát jellegü (receptek, fözési technikák után érdeklödni, filmeket, könyveket keresni, stb.) Igy inkább csak válaszsolok, mert ezzel másoknak tudok segíteni. (Mégha az ok nélkül lepontozók néha el is veszik a kedvemet.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!