Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Lenne kedve beszélgetni...

Lenne kedve beszélgetni valakinek, aki szereti a színházat és szeret színházba járni?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok, fiú.

2023. aug. 12. 20:14
 1/1 askingcat666 válasza:

Igen, de még mennyire!

Lány/23

2023. aug. 29. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Az osztályban nincs egy szép lány se vagy legalábbis nekem egyik se tetszik. Hazafele jövet a buszon se nagyon találok. Pedig szeretnék már egy...

Amire én gondoltam: Okos helyes nem azzal törődik 2 órát hogy nézzen ki (de szép) és értelmesen lehet vele beszélgetni.

Van itt bölcsész egyetemista lány, akivel kapcsolatban művészetről is lehet beszélgetni ill. múzeumba, színházba stb. járni?

Tehát az érzékiségen túl a kultúra is fontos lenne. Legyünk egy értelmi szinten. 32f

Mit tegyek? Van egy srác aki tetszik, reggelente együtt jövünk a buszon, szoktunk beszélgetni nagyon cuki amugy, de egyszer azt mondta nem szeretne...

Azt irta hogy nem szeretne járni velem, de beszelgetni azert jo velem, midig elpirul mikor meglat de utana mindig koszon, es reggel olelessel koszonunk el, es mindig mondjak akikkel eppen vagyok hogy engem nez. En 15 vagyok o 14.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!