Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Szerintetek lenne értelme...

Szerintetek lenne értelme elkezdeni énekelni tanulni? (hanganyag lent)

Figyelt kérdés

Berakom most ide két kisebb éneklésemet. Csak úgy otthon szoktam néha és tudom, hogy jópár hang hamis, illetve a "magasabbaknál" kezd csuklani, tehát alapvetően nem az a kérdés, hogy ez a két cucc milyen jó, hanem, hogy ilyen hanggal van-e értelme mondjuk eljárogatni tanárhoz.

[link]

[link]

márc. 5. 19:35
 1/5 anonim ***** válasza:
Attól függ mi a cél.
márc. 5. 19:46
 2/5 anonim ***** válasza:
49%

Nem értem a kérdést.

Eleve tanár éppen azért megy az ember, mert valamiben fejlődne, nem azért, mert már mindent tud.

Másrészt ha Te szeretnéd, miért kell külső megerősítés?

Egyébként ha valamit tanulunk, akkor jól kell megválogatni a lépéseket hozzá. Nekem nem gond nyilvánosan énekelnem, alapvetően pontosan képzem a hangokat, nincs gondom magasabb regiszterrel, de azért a "You Raise me Up"-pal nem lépnék fel.

Az elsőnél meg a gitár is el van hangolva.

márc. 5. 20:09
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha élvezed, akkor igen.

A többiek véleménye nem minden.

márc. 6. 19:26
 4/5 Phoney ***** válasza:
Ha énekelni akarsz, akkor érdemes. Rendben, hogy léteznek full botfülű emberek is, de a legtöbben alkalmasak arra, hogy megtanuljanak jól énekelni, akármilyen "rossz" hangjuk is van képzetlenül. Az nyilván adottságok kérdése is, hogy milyen hangszíneket és tartományokat tudsz majd használni, de attól, hogy nem tudsz bármit és bárhogyan, még énekelhetsz nagyon jól.
márc. 8. 12:35
 5/5 anonim ***** válasza:

Van benne lehetőség. Kellemes hangod van mindemellett.

Kérdésem még az lenne, hogy hány éves vagy? Mert ugye pl adott korosztályban még rengeteget változik, torzul a hang.

Tanár... Hát ne menj mezei tanárhoz, aki pl kisgyerekeknek tart órát. Ők maguk se igazán hitelesek, emellett szeretik hitegetni a népet, hogy menj vissza többször hozzájuk és add a kesst.

Ha érdekel írj majd s megkeresem azt a pár embert, akik hitelesek és tanítanak is. Youtube-n jelen vannak.

Mikor mit hogyan énekelj ki, hogyan vedd a levegőt, tartsd a szád stb., mert ezek hiányát hallom részben.

Kíváncsi vagyok mit lehetne kihozni hangodból.

Gitározol?

márc. 10. 23:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!