Lehet sikere egy bibliofil, könyvgyűjtős, régi könyves blognak?
Figyelt kérdés
Nemcsak blogot, egy kis közösséget szeretnék létrehozni idővel. Érdekelhet valakit?okt. 24. 18:23
1/5 anonim 

válasza:

válasza:Vannak még emberek az országban, akik olvasnak, úgyhogy lehet, hogy igen.
2/5 anonim 

válasza:

válasza:Nem, nem érdeklik az embereket a könyvek már.. csak pénzt látnak max. bennük, de a tartalomra nem figyelnek, nem érdekli őket.
3/5 anonim válasza:
lenne rá igény. de nem itt. neten vagy facbukkon többet érsz el vele.
4/5 anonim 

válasza:

válasza:Önmagában az olvasás is kihalóban van. Rengetegen pedig csak szobizmusból tartanak könyveket polcaikon.
Ha van is igény rá, nagyon szűk kör lenne az.
5/5 anonim 

válasza:

válasza:Nemrég az egyik nap kiesett egy kölcsönkönyv a táskámból, és hiába néztem körül, mentem vissza, nem találtam, és mindenki tagadott. Úgyhogy vannak még, akik olvasnak az országban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!