Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Mi lesz most a József nádor...

Mi lesz most a József nádor palotával a Budai várban? Félbemarad, vagy visszabontják?

Figyelt kérdés

máj. 6. 02:36
 1/1 anonim ***** válasza:

Más funkciót kap.

Majd beköltözik MP, vagy eladja.

Amúgy is rezwg a léc.

Gyurcsány az egész Országházat ki akarta szervezni, el akarta adni a Nyugati pályaudvar Eiffel-csarnokát.

A Ny-i pu. mögött akart kormányzati negyedet, 10 milliárdos buktával.

Surányi a teljes aranytartalékot centekért adta el, mert “az államnak nincs rá szüksége”.

A repülőter mint stratégiai bázis is ment a levesbe.

Na, most kell figyelni!

máj. 6. 04:34

Kapcsolódó kérdések:

József Attila Anyám című versében minek a metaforája a hegyvidék?

Sziasztok! Ki tudnátok engem segíteni? Sajnos nem találtam az interneten választ, magamtól pedig nem akarok tippelni, mert házi feladathoz kéne. A sor: S mert hegyvidéknek ott a szennyes! Idegnyugtató felhőjáték a gőz s levegőváltozásul a mosónőnek ott a padlás --

Mi hivatalosabban a "portás" stílusú sapka neve?

Amit főleg a 19.-20. században viseltek akár nagyobb rangú emberek is. Olyan amit a Libényi merénylete, Ferenc József ellen festményen, a megtámadott visel.

Hol láthatok itthon olyan színházi előadást, ami epikus (daru, füstgép stb.)?

Sajnos nem vagyok képben egyáltalán a színházzal, csak eszembe jutott tini koromból két előadás a Katonában, az egyik a Mozart, a másik Az operaház fantomja volt. Mindkettő nagyszabású produkció volt, színészeket emeltek be, a vizet például fehér füst szimbolizálta és...

Miről szól Darvas József - Máról holnapra című regénye?

Több kérdésem is lenne a művel kapcsolatban, tudnátok segíteni? Köszönöm előre is! :)

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!