Mi lesz most a József nádor palotával a Budai várban? Félbemarad, vagy visszabontják?

válasza:Más funkciót kap.
Majd beköltözik MP, vagy eladja.
Amúgy is rezwg a léc.
Gyurcsány az egész Országházat ki akarta szervezni, el akarta adni a Nyugati pályaudvar Eiffel-csarnokát.
A Ny-i pu. mögött akart kormányzati negyedet, 10 milliárdos buktával.
Surányi a teljes aranytartalékot centekért adta el, mert “az államnak nincs rá szüksége”.
A repülőter mint stratégiai bázis is ment a levesbe.
Na, most kell figyelni!
Kapcsolódó kérdések:
Sziasztok! Ki tudnátok engem segíteni? Sajnos nem találtam az interneten választ, magamtól pedig nem akarok tippelni, mert házi feladathoz kéne. A sor: S mert hegyvidéknek ott a szennyes! Idegnyugtató felhőjáték a gőz s levegőváltozásul a mosónőnek ott a padlás --
Amit főleg a 19.-20. században viseltek akár nagyobb rangú emberek is. Olyan amit a Libényi merénylete, Ferenc József ellen festményen, a megtámadott visel.
Sajnos nem vagyok képben egyáltalán a színházzal, csak eszembe jutott tini koromból két előadás a Katonában, az egyik a Mozart, a másik Az operaház fantomja volt. Mindkettő nagyszabású produkció volt, színészeket emeltek be, a vizet például fehér füst szimbolizálta és...
Több kérdésem is lenne a művel kapcsolatban, tudnátok segíteni? Köszönöm előre is! :)
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!