Szerintetek lehetséges volna színházi színpadra adaptálni, azaz színházi előadás formájában feldolgozni az Alien történetét?

válasza:Persze, de mindenképpen meg kell buzerálni nagyon sok hangszóróval és vibramotorokkal a nézőtéri székeket, hogy kellőképpen beszarjanak. Mindenképpen a szín része kell lennie a nézőtérnek is, tehát ott rohangáljon a vakarcs köztük, a nézőtér legyen az idegen bolygó ésatöbbi, de az első félórában semmi se történjen a nézőtéren, aludjanak csak el előbb... És aztán a nézőtér első sorában legyen a meglepi, az áldozatot felrángatják utána a színpadra, de úgy mintha tényleg rosszul lett volna ott valaki, életszerűen, nem pedig lemásolni gagyisztániul a filmet, mert azon csak röhögni fognak, hisz ismerik a sztorit. Előzőleg a betermékenyítés pl. lufik bedobálásával történjen a nézőtérre, vagy a plafonról hulljon le valami hungarocellhó mindenkire, tehát hogy bárki áldozat lehessen!
A kiírásba pedig kitenni, hogy +18 és pszichés betegeknek nem ajánlott.
Nagyon getzire meg lehet csinálni.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Olyanokra gondolok, mint pl. a 4 évszak, vagy a Megdicsőült éj. A 3. változatot csak Kelemen Barnabásékkal hallottam.
A családommal szerettem volna megnézni ezt az előadást, egy hét múlva lesz, mivel már más előadásra nincs jegy, és amúgyis egy vígjátékot szerettem volna megnézni, azt mindenki szereti a csaladban. Ez így pont kapóra jött, viszont elolvastam a kritikát és...
A III. emelet közepe fele néztem ki nem túl drága helyeket, milyenek innen a látásviszonyok? Megéri ide venni?Itt a pontos hely:
Érzelmi szint, csúnya beszéd, téma szempontjait figyelembe véve.
Ha igen, mi a menete? Kivel kell ezt megbeszélni? És végül hol lehet ezt a virágot/ajándékot átadni? Csak virágot illik vinni? Ha igen, milyet? Vagy egyéb ajándékot is? Ha igen, mit? Személyesen is át lehet adni, vagy csak egy közvetítő személyen keresztül, egy üzenet...
Azok tudnának esetleg segíteni, akik ismerik a kortárs művészetet. 2017 nyarán láttam egy kiállítást, Levitáció volt a címe. Szentendrén a fűrészmalom épületében volt. Elég sok feLugossy László videó volt kiállítva. A legtöbbet sikerült megtalálnom, volt Nem láthatsz a...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!