Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Szerintetek hogy jobb ez a kép?

Szerintetek hogy jobb ez a kép?

Figyelt kérdés

Eredetiben: [link]

Nekiálltam variálni a színekkel, kicsit a háttérből lejjebb venni: [link] vagy [link]

Esetleg teljesen leszedve a szín: [link]

Nektek hogy tetszik a legjobban? Van valami más javaslatotok esetleg?

2014. máj. 10. 13:33
1 2
 1/15 anonim válasza:

Igazán jó képek! Nekem személy szerint a 2. tetszik a legjobban.

Hogy lehet ekkora buborékokat csinálni? Valami speciális folyadékkal? Egyszer próbáltuk a hagyományos folyadékot ilyen nagy pálcás fújóval, de mindig kidurrantak, nem lehetett igazán nagyot csinálni. Pedig az én gyerkőceim is tuti nagyon élveznék ezt!:)

2014. máj. 10. 13:46
 2/15 anonim ***** válasza:
Szerintem a harmadik a legjobb :)
2014. máj. 10. 14:09
 3/15 anonim ***** válasza:
Nekem az utolsó tetszik. A gyerekek színes, mesés, fantáziadús kis világát hangsúlyozza, a buborék pedig, bár egy egyszerű dolog, mégis mindenkiből előhozza a gyermeket, és mosolyra fakaszt. Ezt a boldogságot pedig jelképesen úgy adja át, hogy "beszínezi" a gyerekeket...
2014. máj. 10. 14:29
 4/15 anonim ***** válasza:
3. a legjobb kép,mert a kifejezőbbek az arcok ,jobb a kompozíció. A fele színes fele fekete változat nem okés. akkor inkább a másik,vagy az eredeti.
2014. máj. 10. 15:16
 5/15 A kérdező kommentje:

Utolsó, tulajdonképpen én is így gondoltam, csak nem tudtam eldönteni, hogy a háttér teljesen fekete-fehér legyen vagy csak fakóbb.

Első, bár biztos van ennél egyszerűbb recept is, mi így készítettük a folyadékot, ebből lesz a legjobb fajta:

1 liter vizet felmelegítettünk és összekevertük 25 ml glicerinnel illetve 1 és negyed teáskanál liszttel (a legjobb guargumi liszt). Az így kapott folyadékot beleöntöttük még 4 liter vízbe egy vödörbe, majd hozzáadtunk 2 és fél teáskanál sütőport, ezután 150 ml mosogatószert (a jár a legjobb, olcsóbbal nem igazán jött be). 15 percet kell így összekeverve hagyni, aztán indulhat a móka. Ebből jó sok lesz, természetesen lehet kevesebbet is csinálni, de mi egy egész gyerekseregnek csináltuk. A fújásához csak két bot kell és egy madzag ( [link]

És nem csak a gyerekeknek jó szórakozás:)

[link]

2014. máj. 10. 15:20
 6/15 A kérdező kommentje:

Bocs, az "utolsó" megnevezés az utolsó előttinek akart szólni, azaz a 3. válaszolónak!

Na ezért kérdeztem meg, mindenkinek más a véleménye. érdekel, a többség hogy gondolja:)

2014. máj. 10. 15:22
 7/15 anonim ***** válasza:
Nekem a fekete-fehér hátterű tetszik a legjobban, bár akkor a kislány kezének a színét is leszívtam volna, ami nem a buborékon keresztül látszódik.
2014. máj. 10. 15:37
 8/15 A kérdező kommentje:
Kéz nélkül: [link]
2014. máj. 10. 16:37
 9/15 anonim ***** válasza:
Eddig az utolsó a legjobb - nekem viszont úgy tetszene, ha nem teljesen egyszínű a háttér.
2014. máj. 10. 19:16
 10/15 A kérdező kommentje:
Mármint hogy érted, hogy nem teljesen egyszínű? Milyenre gondolsz?
2014. máj. 10. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!