Szerintetek hogy jobb ez a kép?
Eredetiben: [link]
Nekiálltam variálni a színekkel, kicsit a háttérből lejjebb venni: [link] vagy [link]
Esetleg teljesen leszedve a szín: [link]
Nektek hogy tetszik a legjobban? Van valami más javaslatotok esetleg?
Igazán jó képek! Nekem személy szerint a 2. tetszik a legjobban.
Hogy lehet ekkora buborékokat csinálni? Valami speciális folyadékkal? Egyszer próbáltuk a hagyományos folyadékot ilyen nagy pálcás fújóval, de mindig kidurrantak, nem lehetett igazán nagyot csinálni. Pedig az én gyerkőceim is tuti nagyon élveznék ezt!:)
Utolsó, tulajdonképpen én is így gondoltam, csak nem tudtam eldönteni, hogy a háttér teljesen fekete-fehér legyen vagy csak fakóbb.
Első, bár biztos van ennél egyszerűbb recept is, mi így készítettük a folyadékot, ebből lesz a legjobb fajta:
1 liter vizet felmelegítettünk és összekevertük 25 ml glicerinnel illetve 1 és negyed teáskanál liszttel (a legjobb guargumi liszt). Az így kapott folyadékot beleöntöttük még 4 liter vízbe egy vödörbe, majd hozzáadtunk 2 és fél teáskanál sütőport, ezután 150 ml mosogatószert (a jár a legjobb, olcsóbbal nem igazán jött be). 15 percet kell így összekeverve hagyni, aztán indulhat a móka. Ebből jó sok lesz, természetesen lehet kevesebbet is csinálni, de mi egy egész gyerekseregnek csináltuk. A fújásához csak két bot kell és egy madzag ( [link]
És nem csak a gyerekeknek jó szórakozás:)
Bocs, az "utolsó" megnevezés az utolsó előttinek akart szólni, azaz a 3. válaszolónak!
Na ezért kérdeztem meg, mindenkinek más a véleménye. érdekel, a többség hogy gondolja:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!