Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Mit csináljak, ha írtam egy...

Mit csináljak, ha írtam egy könyvet?

Figyelt kérdés
Befejeztem egy könyvet, de nem tudom, mit csináljak vele. Ki szeretném adatni, de nem tudom hogy ennek mi a módja, és ez kb mennyibe kerül? Kérlek segítsetek!
2016. júl. 3. 22:46
 1/4 anonim ***** válasza:

1. Elviszed egy kiadóhoz, ahol 99%, hogy visszadobják, de legalább a felét átíratják.

2. Magánkiadás, ami viszont rhadt költséges.

2016. júl. 3. 23:03
 2/4 A kérdező kommentje:
De kb mennyibe kerül? És hol találok magánkiadót?
2016. júl. 3. 23:04
 3/4 anonim ***** válasza:

magánkiadót XD

a magánkiadás azt jelenti, hogy TE állod az összes költséget a gyártástól a marketingen át a terjesztésig. EZ utóbbi a legnehezebb. Bekerülni a boltokba.

2016. júl. 3. 23:18
 4/4 anonim ***** válasza:

Azta, gratulálok :) Én is szoktam írogatni, szóval tudom, hogy mennyi munkába telhetett megírni.

Szoktak lenni néha regénypályázatok is, mint az Aranymosás, ha oda beküldöd, és nyersz, akkor azt hiszem ingyen kiadják :) Sok sikert a továbbiakban!

2016. júl. 5. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!