Mit csináljak, ha írtam egy könyvet?
Figyelt kérdés
Befejeztem egy könyvet, de nem tudom, mit csináljak vele. Ki szeretném adatni, de nem tudom hogy ennek mi a módja, és ez kb mennyibe kerül? Kérlek segítsetek!2016. júl. 3. 22:46
1/4 anonim válasza:
1. Elviszed egy kiadóhoz, ahol 99%, hogy visszadobják, de legalább a felét átíratják.
2. Magánkiadás, ami viszont rhadt költséges.
2/4 A kérdező kommentje:
De kb mennyibe kerül? És hol találok magánkiadót?
2016. júl. 3. 23:04
3/4 anonim válasza:
magánkiadót XD
a magánkiadás azt jelenti, hogy TE állod az összes költséget a gyártástól a marketingen át a terjesztésig. EZ utóbbi a legnehezebb. Bekerülni a boltokba.
4/4 anonim válasza:
Azta, gratulálok :) Én is szoktam írogatni, szóval tudom, hogy mennyi munkába telhetett megírni.
Szoktak lenni néha regénypályázatok is, mint az Aranymosás, ha oda beküldöd, és nyersz, akkor azt hiszem ingyen kiadják :) Sok sikert a továbbiakban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!