Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » A cigányok miért kedvelik...

A cigányok miért kedvelik annyira a latino kultúrát?

Figyelt kérdés
A kedvelt neveikben, amik sokszor focisták, szappanopera-szereplők stb nevei, a zenéikben is mintha ehhez vonzódnának a legjobban. Miért nem mondjuk a bollywoodi vagy balkáni kultúra tetszik nekik jobban?
júl. 8. 14:13
 1/8 anonim ***** válasza:
74%
Mert ezt gondolják menőnek, és mert az ilyen szappanoperák az alacsonyabb intelligenciájú közönséget célozzák.
júl. 8. 16:41
 2/8 anonim ***** válasza:
81%
Azzal azonosulnak. Van amelyik latinonak, másik olasznak, a többség pedig N1gg3rnek képzeli magát
júl. 8. 19:32
 3/8 anonim ***** válasza:

egyiptominak is képzelik magukat.

mindennek csak cigánynak ne kelljen. meg is értem. bárcsak ne is léteznének!

júl. 10. 08:45
 4/8 anonim ***** válasza:
Az egyiptomi az új nekem. Törökök szoktak még lenni, a török sorozatok mintajára 😂😂
júl. 10. 09:05
 5/8 anonim ***** válasza:
Hát a kicsivel kultúráltabbak megtudják, hogy Indiából egyitomba is kiüldözték őket és Máttyás királynak egyiptomi üldözött kereeztényeknek hazudták magukat. Akkor volt egyiptomban a kerrsztény üldözés. Grafikusnak mentem Kecskemétre és ott cigány népmesét akarták h rajzoljak. Inkább nemet mondtam. A wikipédiát mutatták del, hogy olvassam és egy kicsi rész volt ilyesmiről szó. Onnan tudom, bár a wikipédiát össze vissza szerkesztik. De volt olyan cigány aki egyiptominak képzelte magát. sok egyiptomi tárggyal vette körbe magát. aztán őt utánozva a többi is. Nem emlékszem arra h mondtam volna nekik ilyesmit h tőlem vették volna.
júl. 10. 09:15
 6/8 anonim ***** válasza:
74%
Fun fact: az angol gypsy szó is abból ered, hogy a cigányokat egyiptomi származásúnak (Egyptian) hitték.
júl. 10. 09:15
 7/8 anonim ***** válasza:

A kicsivel kultúráltabbak nem írják egybe a külön írandó szavakat :)

Amúgy meg egy cigány se vallja magát egyiptominak, vagy indiainak. Teljesen mindegy, honnan származnak eredetileg.

júl. 10. 09:28
 8/8 anonim ***** válasza:
Indiából származnak. Ezt mindenki tudja. Csak ők nem tudják vagy nem akarják tudomásul venni, mert annyira szégyen az egész fajuk. Bárcsak ne is léteznének!
júl. 10. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Ez a férfi miről beszél e rövid videóban? Kisegítene valaki? Summázva néhány mondatban is elegendő lenne!

Hiába értem (vagyis: úgy-ahogy) az angolt (mivel rengeteg videóban még felirat sincs és mégis tökéletesen értem miről beszélnek benne), ennek a férfinak a mondanivalója egyszerűen nem jön át.Most amellett van, hogy ezek a nők kedvelik a fehér férfiakat, vagy épp az a...

Az amerikaiaknak van valami összefoglaló szlengszavuk az ázsiaiajra, mármint a távol-keletiekre? Vagy ilyen származásúakra?

Úgy, mint az összes dél-amerikaira azt mondják, hogy latinó. És most nem arra gondolok, hogy vagott szemű meg sárga, hanem mint hogy az olaszok meg digók.

Van annak realitása, hogy egy pár évtized múlva az Egyesült Államokban a spanyol lesz a domináns nyelv?

Az egyre több mexikói és más spanyolajkú bevándorló miatt tettem fel a kérdést. Valahol olvastam, bár nem vagyok benne biztos, hogy a latinók sokkal szaporábbak. Tehát a kérdés adott. Előre is kösz a válaszokat.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!