Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Mit jelent az, ha valakinek a...

Mit jelent az, ha valakinek a fotója alá annyit ír valaki, hogy "would"?

Figyelt kérdés
Már többször láttam hogy ennyit írnak valakinek a képe alá, legutóbb Dua Lipa egyik fotója alatt volt több ilyen komment is hogy "would". Ez mit jelent? Valami mém amiről nem tudok?

ápr. 21. 13:00
 1/4 anonim ***** válasza:
97%
Igen, ez egy mém. Lényegében annyit tesz, hogy szívesen... khm... eltöltene vele egy kis időt kettesben.
ápr. 21. 13:04
 2/4 anonim ***** válasza:
84%

Nem ennek volt korábban a magyar verziója a "meg hát!"? :D

Amúgy ja, ahogy a fentiek is írják, szexelne az illetővel.

ápr. 21. 13:15
 3/4 anonim ***** válasza:
91%
Nem pironkodás volt a cél, csak nem tudom mi az ami még belefér moderálási szempontból és mi nem :D
ápr. 21. 13:19
 4/4 anonim ***** válasza:
Hát igen. Dua Lipa egy olyan karakter akivel eltöltének egy görbe estét sztárallűrröktől mentesen😏
máj. 10. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Ha valakinél sokkal jobban élsz és panaszkodik hogy reagálsz?

Mi sem vagyunk hú de gazdagok, de 1.5 millió körül keresünk havonta, saját lakásban élünk, szerencsére azért a kenyér ára nem befolyásolja az életem annyira, nincsenek napi gondjaink. A szomszédomban él két idősebb ember, nem olyan hú de szegények de állandóan...

Egy közösségben ahol tuti pletykálkodnak rólam a hátam mögött, miért tagadják ezt olyan határozottan mindig amikor rákérdezek valakinél?

Szinte felháborodnak hogy ugyan miért is beszélnénk mi rólad, van jobb dolgunk is, üldözési mániás vagy... Pedig eddig még minden közösségben kiderült amibe belekerültem, hogy tényleg beszélnek rólam. És a jelenlegiben is vannak arra utaló jelek. Csak tagadják nagyon durván.

Valakinel rajtam kivul szokott olyan lenni hogy kiraz a hideg és kozben megrazkodik a test?

Nemreg jott elo nalam es felek hogy valami komolyabb dolog all mogotte xd

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!