Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » A mai világ helyzetében...

A mai világ helyzetében érdemes megtanulni a mandarin nyelvet?

Figyelt kérdés

júl. 2. 06:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%
Naná, főleg ha kérelmezed tagságod a KKP külföldi párttagként..
júl. 2. 20:47
 12/13 anonim ***** válasza:

Én csak az AI fordítások drasztikus javulása miatt látom kevesebb értelmét. Én is gondolkoztam ezen, elsősorban tőzsdei befektetések miatt fordult meg a fejemben, de egyelőre nem vágok bele.

Az USA küzd a világ vezető hatalma cím megtartásáért, de Kína már sztem erősebb. Ha ez még látványosabbá válik, jó lesz észnél lenni, érteni, hogy mi történik ott.

júl. 2. 23:43
 13/13 anonim ***** válasza:
0%

#12 "Az USA küzd a világ vezető hatalma cím megtartásáért"

Mármint visszaszerzéséért.

júl. 3. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Mennyi idő alatt lehet megtanulni ezeket a nyelveket?

leginkább tapasztalatok érdekelnének, hogy ha valakit nagyon érdekel a kultúra es maga a nyelv, akkor nagyjából mennyi idő alatt milyen szintre lehet jutni az alábbi nyelvekből arab mandarin kínai orosz szerinted melyik (lesz) a leghasznosabb/te melyiket tanulnád?

Kínaiak is használnak aláírást?

Náluk is teljesen hétköznapi dolog a szignó?

Kínában az nagy dolognak számít ha valaki tud írni?

Láttam egy videót ahol amerikaiak beszélnek perfekt mandarint valamelyik kínai negyedben, és többen is kérdezték tőlük, hogy tudnak-e írni? Tisztában vagyok vele, hogy rengeteg karakter van, de tényleg ilyen nagy dolognak számít ez ott? Sokan nem tudnak írni?

Megéri a mai világban kínaiul tanulni? (mandarin)

Látva Kína gyors fejlődését, én elgondolkodtam rajta. Kiválthatja a német hiányomat, ha tudnék kínaiul? Ti milyen nyelvet javasoltok és miért? Jó a kínai, vagy sem? Kérlek indokoljatok is! Felpontozlak titeket

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!