Mit jelent a cheesy?
Figyelt kérdés
2014. máj. 11. 10:05
12/16 anonim válasza:
Egy szóval sem mondtam hogy azt nem jelenti amit te írtál...de attól NEM SZLENGEBEN még igen.. Ha láttad volna írtam szlenget is ;-)
Én sem sértegettelek, te se tedd!
13/16 anonim válasza:
Sajnos ez a szotar ugyanugy el van cseszve mint az Orszagh volt. Ott a pedestrian-re, gyalogosra, orszagh Ur nagy kegyesen beirta, hogy "footpassenger". Jot nevettem.
Ha jol megnezed amit Te linkeltel, epp hogy ellentmondoak.
14/16 anonim válasza:
Miért sértegetnélek ,mikor leírtam hogy fél életem Amerikában töltöttem ... Tudod mit igazad van ,és én kérek elnézést.
15/16 anonim válasza:
Viszont, hagyjuk meg, a kerdezo ugy gondolta, hogy mi gondolat olvasok vagyunk? Igen, sajtos, etc. ha nem szleng. Egy mondattal megaldhatott volna minket, igy pontosan tudnank, hogy mit kerdez. Egyebkent, lehet, hogy tenyleg nem a szlenget akarja tudni:))
16/16 anonim válasza:
Nem hiszem ,azon meglepődnék...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!