Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Közösségi oldalon egy adott...

Közösségi oldalon egy adott cég az előfizetőit simám létegezi. Ez mennyire elfogadott?

Figyelt kérdés
Pl. Facebookon ír vagy kérdez egy kuncsaft, válaszban a cég tegeződve válaszol.
okt. 24. 20:17
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
32%
Komoly cég nem tegezi le az előfizetőit. Közvetlenek akarnak lenni :/
okt. 24. 20:21
 2/15 anonim ***** válasza:
49%
1-es vagyok, helyesbítek: közösségi oldalon általános a tegeződés, valszeg azért használják ezt a formát.
okt. 24. 20:27
 3/15 A kérdező kommentje:
Én is hasonlóan gondolom. Csak nézegettem az adott szolgáltató posztjait, alatta pl. valaki reklamált, hogy neki többet kell havonta fizetni egy szolgáltatásért, mint amit meghirdettek. Erre úgy válaszoltak, hogy azért kell többet fizetned, mert nem fizetted eddig be a számlákat határidőre, és emiatt nem kapd meg az xy kedvezményt. Ez picit számomra fura volt.
okt. 24. 20:28
 4/15 A kérdező kommentje:

Ezt még az 1. válaszra írtam.

Nem vagyok egy gyakori Facebook felhasználó, ezért kérdezem.

okt. 24. 20:32
 5/15 anonim ***** válasza:
54%
Én volt, hogy panaszlevélben kifogásoltam is a tegezést a BKK-nál, és visszaírtak, hogy nálunk ez a szokás, punktum.
okt. 24. 21:39
 6/15 anonim ***** válasza:
26%
Modernebb helyeken teljesen bevett szokás a tegezés, sokkal közvetlenebb, nem három lépés távolságot tartanak, a legtöbb embernek ez kifejezetten pozitív, persze vannak begyepesedettek is, akiket zavar.
okt. 24. 22:01
 7/15 A kérdező kommentje:
Ír az ügyfél magázódva, aztán visszaír a cég tegeződve... Nekem ez egy picit fura. Aztán lehet, én vagyok begyepesedve.
okt. 24. 22:10
 8/15 anonim ***** válasza:
71%

Nemcsak te vagy begyepesedve. Ha az ügyfél magázva ír, akkor illetlenség, nem modernség.

Nálunk hivatalosan magázódnamúgy

okt. 24. 22:23
 9/15 anonim ***** válasza:
66%

8 vagyok folyt.

Nálunk hivatalosan magázódnak.

okt. 24. 22:25
 10/15 Justinianus ***** válasza:
66%

"Modernebb helyeken teljesen bevett szokás a tegezés,"

Pontosabban a hülyegyerekeknek nagyon tetszik...

okt. 24. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!