Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Ötleteket szeretnék: Egy...

Ötleteket szeretnék: Egy idegen családhoz utazok hamarosan az USA-ba (Buffalo, NY) és azon töprengek, milyen ajándékot vigyek. Azt sem tudom, hogy hányan vannak, nemhogy egyéb részletet. (?)

Figyelt kérdés
(Ez a hülye felület ragaszkodik a kérdőjelhez, ezért raktam bele)

ápr. 24. 21:03
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

#7 Mi most egy kolléganővel közös szabadidős projektben vagyunk, ő varrni szeret, én hímezni. (persze a hímzés kész termékre, pólóra is kivitelezhető), vagy könyvjelzőre, vagy varrsz belőle levendula párnát, tolltartót, én tegnap leptem meg magam egy így díszített füzet borítóval. (nagyon megörültem neki, és tökre meg voltam hatva a figyelmességemtől :)

A neten van egy csomó minta, indigóval átvarázsolod, és kivarrod.

ápr. 25. 15:37
 12/12 anonim ***** válasza:
55%

10 Eddig akarhanyszor hozott valaki karikas ostort tarsasagba pl bogracsozas vagy mas szabadteri alkalmomra, MINDIG korbevettek az erdeklodok hogy megnezzek mi az es kiprobaljak. Ez a szemet nepi cucc. Amirol PERSZE hogy nincs fogalmuk az amcsiknak ugyanis azert kapjak hogy LEGYEN.

Telepulesrol kepeskonyvet az internet koraban meg akkora hiabavalosag ajandekozni mint autos terkepet vagy telefonkonyvet.

ápr. 25. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!