A tanár az, aki minden esetben felajánlhatja a tegeződést?

válasza:Nem, igazából kőműves, csak beugrott tanítani, mert hőségriadóban csak kora reggel vagy késő este tud dolgozni az építkezésen.
Szerinted???

válasza:Miért ajánlana fel egy tanár a diákoknak a tegezodest?
A tanár a falkavezer legyen, ne az utolsó, szán elé befogott kutya.

válasza:

válasza:

válasza:Több fantáziát, kedves válaszolók!
Nem csak iskolarendszerben szoktak a tanárok tanítani. És nem csak kiskorúakat.
Simán előfordulhat, hogy egy magas rangú ember pl. nyelvórákat vesz, ebben az esetben nem lenne helyes a tanárnak kezdeményezni a tegeződést.

válasza:a magas rangú ember a privát tanárával is tanár-diák viszonyban áll az óra ideje alatt, ennek megfelelő dinamikával, hetes. Az óra időtartama alatt, bizony ő lesz az alárendelt fél, aki követi az utasításokat.
Felnőttoktatásban a kölcsönös magázódás lenne a helyes. Az ilyen felállásban ritka a tanításon kívüli kapcsolat, ahol tegeződni kellene.

válasza:"a magas rangú ember a privát tanárával is tanár-diák viszonyban áll az óra ideje alatt, ennek megfelelő dinamikával, hetes. Az óra időtartama alatt, bizony ő lesz az alárendelt fél, aki követi az utasításokat."
Nem mindenki, és nem mindig tud átváltani. Volt olyan tanár ismerősöm, aki inkább lemondott az ilyen tanítványáról.
Abban igazad van, hogy felnőttoktatásban a kölcsönös magázódás lenne a helyes. Ennek ellenére a legtöbben lépten-nyomon tegeződnek, és nem ismerik a magázódás árnyalatait.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
A szitu: felel egy osztály, mindenkinek 1-2 mondatot kell mondania igazából. Az összes diáknál a tanár úgy ül, hogy előredől, fejét a kezére támasztja. Amikor egy bizonyos diák következik, hirtelen hátradől a tanár, karjait és lábait keresztbe veti, a lába folyamatosan...
és miért probáltak lebeszélni gyerekkoromban az összes célomrol, aminagyon vagány jó cél volt? És nem csak a tanárok, az összes ember. De én akkor is elértem a célomat. Sok barátom lett, lett minden jó cuccom. Megyek ide oda. Vannak igazi érzéseim, de az emberek mindig...
Tegyük fel a szituációt. Egy diáklány túlzottan oda van a tanáráért. A lány idealizálja őt. Nem is ismeri, de még is rajong érte, az intelligenciájáért, imádja mert jóképű. Állítása szerint, még soha nem látott nála gyönyörűbb férfit. Imádta a jól csengő, gyönyörű...
Bámulni egy diák testét, melleit. Föléhajolni, hogy jobban lássa a melleit. Feláll neki. Minden óra elején végigmérni a diákot, hogy mit visel. Ha alkalma van rá (dolgozat írás)a közelébe ülni, figyelni őt, perverz arckifejezéssel fantáziálni róla. Kivételezés...
Ugyebár a héten kilopták a kajámat a hűtőből, és mondtam példát a tanárnak, hogy " a tolvajokkal azt csinálták régebben, hogy le*ágták a tolvaj kezét amivel lopott" erre: " AKKOR VELE IS EZT AKAROD CSINÁLNI?! Ezt csak azért mondtam mert betelt nálam a pohár, hogy...
Pontosabban az oda járó diákok és/vagy tanárok egy része miért képtelen tanult emberként a wc-használat legalapvetőbb szabályait elsajátítani? (Férfi wc-ékről van szó, a nőiekben nem tudom mi a helyzet). Nincs olyan nap, hogy ne futnék bele kulásan hagyott,...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!