Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Temetőben szabad-e kutyát...

Dr. Tudorka Tódor kérdése:

Temetőben szabad-e kutyát sétáltatni?

Figyelt kérdés
És macskát is.

aug. 30. 18:56
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
83%
Valamelyikben igen, valamelyikben még
aug. 30. 19:16
 2/17 anonim ***** válasza:
92%
A legtöbb helyen igen, de kizárólag pórázon, illetve a többi embert nem zavarhatja, ugatással sem, ráugrálással meg végképp
aug. 30. 19:58
 3/17 A kérdező kommentje:
És a macska? Azt ki lehet vinni a temetőbe egy kicsit szellőzni, hogy ne unatkozzon otthon a lakásban.
aug. 30. 20:15
 4/17 anonim ***** válasza:
82%
De miért a temetőbe vinnéd? Miért nem az utcára, vagy parkba?
aug. 30. 20:17
 5/17 A kérdező kommentje:
Mert az utcákon rendszerint sok autó jár, nagy az átmenő forgalom, és a kutyus szaglószerve lentebb helyezkedik el, mint a legtöbb emberé, így beszívja a kipufogó gázokat. Park pedig a legtöbb településen nincsen, helyette van a temető. Így aki parkba vágyik, az kimegy a temetőbe sétálni. Sokan ott randiznak, főleg iskolások, diákok. Megesznek együtt egy zacskó csipszet a ravatalozó előtti padon, utána pedig gyakorolják a smacizást. Mindig látom, hogy a ravatalozóhoz tartozó kuka tele van csipszes zacskókkal és csokis papírokkal.
aug. 30. 20:23
 6/17 anonim ***** válasza:
20%
Az lenne logikus ha csak cicuskát lehetne temetőbe vinni. Ők kicsik, nyugisak, csendesek, nem háborgathatják az alvókat. Mindemellett még misztikus allatok is és kapcsolatba is tudnak lépni velük, illetve érzékelni őket.
aug. 30. 21:18
 7/17 anonim ***** válasza:
80%
Az lenne logikus?
aug. 30. 22:05
 8/17 anonim ***** válasza:
29%
A macska sétál magától is. A kutyát nem célszerű, mert kiáshatja a csontokat.
aug. 31. 11:10
 9/17 A kérdező kommentje:
Milyen csontokat?
aug. 31. 12:00
 10/17 anonim ***** válasza:
72%
Gondolom a halottakra gondol, elég tiszteletlen a válaszoló
aug. 31. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Ilyen nagy melegben mikor viszitek el sétáltatni a kutyát hosszabb időre?

Itt a hosszabb időt 30-60 percre értem. Én a város szélén lakom és 3-4 házzal arrébb már csak a nagy semmi van, viszont van bicikli út és környéke. Kora reggel viszem el sétáltatni 6kor mert akkor még nincs annyira meleg a napon sem, így 1 órát szoktunk sétálni....

Megsértődhet azért barátnőm mert esőben nem mentem vele le kutyát sétáltatni?

Azt mondja nem baj ,de én úgy érzem megsértődött. De én zuhogó esőben nem megyek sehova .

Miért sétáltatnak póráz nélkül kutyát?

A kislányommal mikor kimennénk játszani egy parkba vagy akárhová mindig hatalmas testű kutyák szaladnak oda nyugger gazdival,aki aztán tuti nem tudja megfékezni ha baj van.Mikor rászólok,hogy póráz? meg amúgy is tábla van,hogy tilos kutyit behozni még neki áll...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!