Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Miért van az, hogy egyes...

Miért van az, hogy egyes lányok, habár visszaigazol és vissza is követ Instagram-on, mégsem válaszol a kezdeményező üzenetre (annak ellenére, hogy még mindig követ)?

Figyelt kérdés
Ez most nagyon foglalkoztat, és nem fiú belemagyarázós féleményére vagyok kíváncsi. (F/21)

szept. 1. 20:03
 1/10 anonim ***** válasza:
60%

mi a kezdemênyező üzenet? Mizu, micsi? Syyya szeretnél ismerkedni?

Na ezeknél ne csodálkozz, hogy nem kapsz választ.

szept. 2. 07:45
 2/10 anonim ***** válasza:
44%
Tényleg! Írd már le, mi a kezdeményező üzenet. Utána már látnánk, azzal van-e baj. Esetleg kapnál jobb ötleteket.
szept. 2. 10:23
 3/10 A kérdező kommentje:
Akkor kérdem úgy, hogyha már visszakövet, mi lenne az az üzenet, amire válaszolna is? 👀
szept. 2. 11:28
 4/10 anonim ***** válasza:
44%
Tehát jól megtippeltem miket írtál 😂😂😂
szept. 2. 11:38
 5/10 anonim ***** válasza:
85%

Mikor írsz neki, gondold át, hogy te erre mit tudnál válaszolni. Ez a lényeg.

Valami személyre szóló kellene, nem egy sablonszöveg, ami után rögtön el is akad a társalgás. Tkp bármi lehet a téma, ami felhívhatja a figyelmét, de kapcsolódjon a korábbi üzenetekhez, vagy az időjáráshoz, politikához, akármihez, amit lehet folytatni. Tehát a kezdeményezés a társalgásra irányuljon. Pl. egy nagy zivatar után, megkérdezed, hogy nálatok is volt vihar? Erre nem ciki válaszolni, te meg megírhatod, hogy kicsavarta a szél a fát...stb. és máris elindulhat a társalgás, minden feszéyezettség nélkül. A többi meg kialakul.

szept. 2. 12:06
 6/10 A kérdező kommentje:

Köszi szépen a válaszokat! ;D

Amúgy kíváncsi vagyok, mik azok a jelek, amiket Instagram-on keresztül egy lány adhat egy fiúnak?

szept. 2. 13:34
 7/10 anonim ***** válasza:
80%
"(annak ellenére, hogy még mindig követ)" Ez lehet félrevezető is: azt hiszed, érdekled. Pedig megeshet, hogy azt sem tartja fontosnak , hogy "kikövessen". Szóval, nem sokat jelent.
szept. 2. 14:14
 8/10 A kérdező kommentje:
De akkor miért követett volna be, ismeretlenül?
szept. 2. 15:14
 9/10 anonim ***** válasza:
85%
sokan mindenkit visszakövetnek. főleg tinik. Nem jelent semmit.
szept. 2. 16:04
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Követő kell és követni is kell. Többbi nem számít.
szept. 3. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Én kezdeményezzek a fiú íránt aki tetszik?

Van egy fiú aki tetszik a suliban (évfolyamtársak vagyunk) pár hónapja bekövetett engen istagramon a nyilvános fiókján emelett suliban beszéltünk egy pár szót úgy érzem hogy én is tetszem neki. Ugye mint ahogy előbb említettem instagarmon bekövetett de csak a nyilvános...

Talán ostoba kérdés, de mikor írjak rá?

Ma hajnalban egy buliban táncoltam egy lánnyal és megadta az instáját. Mivel nagyon tetszik, én rá szeretnék írni, de kegyetlenül tapasztalatlan vagyok, úgyhogy véleményt szeretnék kérni, hogy mikor kéne és nagyjából mit ráírni. (Nem azt kérem hogy helyettem megírjatok...

Okos húzás direktben kezdeményezni a lánynál instán?

Reggelente ritkán szoktam látni egy lányt aki később szokott felszállni a buszra amivel ingázunk suliba. Én 12.es vagyok, ő 1-2 évvel lehet fiatalabb. Nagyon megtetszett nekem, jó a kisugárzása és nagyon szívesen megismerném. Sajnos a leszólítás nem megy nekem,...

Fiúk, lányok! Hogyan írjak rá egy ismeretlen srácra?

Nagyon megtetszett egy srác, ezért bejelöltem instagramon. Szinte azonnal visszajelölt, de azóta semmi. Lehet rá kéne írnom, de még sosem csináltam ilyet, elég ideges vagyok. Képek és videók alapján tényleg nagyon tetszik és olyan szívesen beszélgetnék vele!...

Hogyan kezdeményezhetnék a csajnál?

Eléggé megetetszett egy lány az alattunk lévő osztályból, és kezdeményezni szeretnék nála. Egyátalán nem ismerjük egymást, gyakran látom viszont a folyósón, olyankor általában szemezünk egy pillanatig. Az egyetlen probléma, hogy kis kutatást követően megtaláltam az...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!