Miért van az, hogy egyes lányok, habár visszaigazol és vissza is követ Instagram-on, mégsem válaszol a kezdeményező üzenetre (annak ellenére, hogy még mindig követ)?

válasza:mi a kezdemênyező üzenet? Mizu, micsi? Syyya szeretnél ismerkedni?
Na ezeknél ne csodálkozz, hogy nem kapsz választ.

válasza:

válasza:

válasza:Mikor írsz neki, gondold át, hogy te erre mit tudnál válaszolni. Ez a lényeg.
Valami személyre szóló kellene, nem egy sablonszöveg, ami után rögtön el is akad a társalgás. Tkp bármi lehet a téma, ami felhívhatja a figyelmét, de kapcsolódjon a korábbi üzenetekhez, vagy az időjáráshoz, politikához, akármihez, amit lehet folytatni. Tehát a kezdeményezés a társalgásra irányuljon. Pl. egy nagy zivatar után, megkérdezed, hogy nálatok is volt vihar? Erre nem ciki válaszolni, te meg megírhatod, hogy kicsavarta a szél a fát...stb. és máris elindulhat a társalgás, minden feszéyezettség nélkül. A többi meg kialakul.
Köszi szépen a válaszokat! ;D
Amúgy kíváncsi vagyok, mik azok a jelek, amiket Instagram-on keresztül egy lány adhat egy fiúnak?

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Van egy fiú aki tetszik a suliban (évfolyamtársak vagyunk) pár hónapja bekövetett engen istagramon a nyilvános fiókján emelett suliban beszéltünk egy pár szót úgy érzem hogy én is tetszem neki. Ugye mint ahogy előbb említettem instagarmon bekövetett de csak a nyilvános...
Ma hajnalban egy buliban táncoltam egy lánnyal és megadta az instáját. Mivel nagyon tetszik, én rá szeretnék írni, de kegyetlenül tapasztalatlan vagyok, úgyhogy véleményt szeretnék kérni, hogy mikor kéne és nagyjából mit ráírni. (Nem azt kérem hogy helyettem megírjatok...
Reggelente ritkán szoktam látni egy lányt aki később szokott felszállni a buszra amivel ingázunk suliba. Én 12.es vagyok, ő 1-2 évvel lehet fiatalabb. Nagyon megtetszett nekem, jó a kisugárzása és nagyon szívesen megismerném. Sajnos a leszólítás nem megy nekem,...
Nagyon megtetszett egy srác, ezért bejelöltem instagramon. Szinte azonnal visszajelölt, de azóta semmi. Lehet rá kéne írnom, de még sosem csináltam ilyet, elég ideges vagyok. Képek és videók alapján tényleg nagyon tetszik és olyan szívesen beszélgetnék vele!...
Eléggé megetetszett egy lány az alattunk lévő osztályból, és kezdeményezni szeretnék nála. Egyátalán nem ismerjük egymást, gyakran látom viszont a folyósón, olyankor általában szemezünk egy pillanatig. Az egyetlen probléma, hogy kis kutatást követően megtaláltam az...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!