Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Muszlimok, ti mit szoktatok...

Muszlimok, ti mit szoktatok csinálni szabadidőtökben? Bulizni járhattok?

Figyelt kérdés

Már régóta olvasgatok a vallásról és nagyon tetszik, hogy a muszlimok többsége (a keresztényekkel ellentétben) nagyon hithű emberek, és betartják a szabályokat és azok szerint is élnek.

Viszont ami érdekelne, nem unalmas néha?

Gondolok itt arra, hogy például maga az alkohol is tiltott. Tehát bulizni lehet egyáltalán így nektek? Vagy teljesen mást jelent egy party nektek? Mert ugye alapból nem is tudjátok milyen a mámorság érzése, így nincs mihez viszonyítani.

Ha például nem jártok bulizni, akkor mit csináltok helyette például pénteken vagy szombatonként este?

Persze most nem az alkoholra hegyezem ki a kérdést, hanem úgy an block mit csináltok szabadidőtökben?júl. 28. 12:30
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/129 anonim ***** válasza:
0%

"Ez is hazugság. Nézd csak meg a mai vagy tegnapi kérdéseket, amelyekhez hozzászólt, sokkal több felpontozást kapott, mint lepontozást. Tudod miért? Mert te nem voltál ott, és nem mérgezted meg a légkört a fene nagy toleranciáddal. Szerintem menj és ülj vissza szépen az iskolapadba, és tanuld meg hogy mi az a tolerancia, mert láthatóan a szikrája sincs meg benned, hiába hencegsz itt vele."


Mond te vak vagy? Ha megnézed az első két oldalon lepontozták a válaszait. Nekem az első hozzászólásom a 13-as szóval már azelőtt lepontozták hogy én hozzászóltam volna. Tehát megint hazudsz.

júl. 29. 15:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 42/129 Abdullah ***** válasza:
54%

A magyar muszlim közösségek mindent megtesznek azért, hogy a többségi magyar társadalom elfogadja őket. Konszenzus van abban, hogy természetesen magukra nézve is kötelezőnek tartják azokat az erkölcsi normákat, amelyek az egész magyar társadalom is vall. Ezeket maximum csak meghaladjuk, azzal hogy betartjuk az Iszlám rendelkezéseit például öltözködés terén, pénzügyekben stb.


Nem minden keresztény hazudik, ez egy egészen abszurd és stigmatizáló kijelentés egy több milliárd főt számláló közösségre.


Én értem hogy szembesíteni akarod őket a vallási TÉVEDÉSEIKKEL (nem hazugságaikkal !), de ennek az égvilágon semmiféle értelme nincsen.


Mi lenne ha inkább követnéd az Al-Azhar egyetem neves muszlim vallástudósainak hozzáállását akik rendszeres és jó kapcsolatot ápolnak Ferenc pápával ??

júl. 29. 15:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 43/129 anonim ***** válasza:

"Mond te vak vagy? Ha megnézed az első két oldalon lepontozták a válaszait. Nekem az első hozzászólásom a 13-as szóval már azelőtt lepontozták hogy én hozzászóltam volna. Tehát megint hazudsz."


Például ebben a kérdésben?

https://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__..


Vagy ebben?

https://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__..


Na, ki is hazudik, vaksi álmuszlimka?

júl. 29. 15:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 44/129 anonim ***** válasza:

"Nem minden keresztény hazudik, ez egy egészen abszurd és stigmatizáló kijelentés egy több milliárd főt számláló közösségre."


Hol mondtam én olyat hogy minden egyes keresztény hazudik? Le is írtam néhány perce hogy nyilván nem mind."Én értem hogy szembesíteni akarod őket a vallási TÉVEDÉSEIKKEL (nem hazugságaikkal !), de ennek az égvilágon semmiféle értelme nincsen."


Ez egy elégé naiv hozzáállás. Értem én hogy a jót akarod feltételezni róluk de sajnos a gyakorlat nem ezt mutatja. A sokadik megtámadott muszlim ország nem ezt mutatja. A keresztények által támogatott iszlamista terrorszervezetek nem ezt mutatják. A keresztény világban évek óta tartó iszlámellenes gyülöletkeltő propaganda nem ezt mutatja. De ha csak az itteni keresztényeket nézzük újra és újra ugyanazokat a hazugságokat ismételgetik az iszlámról, hiába bizonyítjuk hogy nem úgy van."Mi lenne ha inkább követnéd az Al-Azhar egyetem neves muszlim vallástudósainak hozzáállását akik rendszeres és jó kapcsolatot ápolnak Ferenc pápával ??"


Az iszlám azt tanítja legyünk kedvesek a más vallásuakkal de azt is tanítja hogy védjük meg magunkat ha megtámadnak. Most az a helyzet van hogy meg kell védenünk magunkat. Egyébként a pápát nem tartom őszintének. Egy olyan egyházat vezet ami a pedofil botrányiról hires. Majd ha ezeket a pedofil papokat a bíróság elé juttatja akkor majd lehet elhiszem hogy őszinte. Egyébként ha csak ránézek erre a pápára meg az elődjére is azt látom hogy sugárzik belőlük a rossz.

júl. 29. 16:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 45/129 anonim ***** válasza:

"Na, ki is hazudik, vaksi álmuszlimka?"


Én erről a kérdésről beszélek. Tehát újra megkérdezem hogy vak vagy?


Azokhoz a kérdésekhez amiket linkeltél alig volt hozzászólás. Meg az is érdekes hogy szerinted azért pontozzák le Abdullahot mert én is hozzászolok. Ezek szerint a keresztények minden muszlim hozzászlót lepontoznak ha érkezik olyan válasz ami nem tetszik nekik. Ez is sokat elmond a keresztényekről.

júl. 29. 16:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 46/129 anonim ***** válasza:
Ez amúgy nagyszerűen mutatja azt is, hogy mártírkodsz ("azért pontoznak le mert muszlim vagyok"), ráadásul még igazad sincs, hiszen Abdullah is itt a gyakorin köztudottan muszlim, mégsem pontozzák le csípőből, ahogy a mellékelt ábra is bizonyítja. Bizony az a nagy büdös helyzet, hogy azért pontoznak le téged, mert egy bunkó kis arrogáns majom vagy, nem pedig azért, mert muszlim (vagyis ez újabb hazugság a részedről). Az csak külön rossz, hogy az iszlám mögé bújva egrecíroztatsz mindenkit aki nem muszlim (ez bizonyítja a tolerancia teljes hiányát részedről), és az az igazság, hogy ezzel te magad rombolod az iszlám megítélését. Szerintem sokkal jobb hatásfokkal, mint bárki kívülálló, hiszen te magad muszlimnak tartod, és ilyen arrogáns, pökhendi színben tünteted fel a saját vallásodat, amiből viszont épelméjű ember ezért nem kér, hanem inkább irtózni kezd tőle.
júl. 29. 16:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 47/129 Abdullah ***** válasza:
70%

#44:


Nem szabad így gondolkodni, a muszlim országok elleni háborúkat végső soron politikai vezetők és nagyvállalati vezetők nyomására történik.


És sok esetben ezt is lehet árnyalni.


1991-ben az Irak elleni Sivatagi Vihar hadműveletben szaúdi és egyiptomi csapatok is részt vettek.

Sőt tudatosan ők hatoltak be inkább kuvaiti lakott területekre az amerikaiak a kietlen sivatagon keresztül támadtak.


Ez ugyanolyan hozzállás hogy xy etnikum közül mindenki ugyanolyan..lopnak, hazudnak stb.

Ez stigmatizálás, és ez gyűlöletet kelt.


Nem gondolod hogy Ferenc pápa kiállt a szíriai menekültek ügyében az például dicséretes dolog ?

júl. 29. 16:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 48/129 anonim ***** válasza:

"Majd ha ezeket a pedofil papokat a bíróság elé juttatja akkor majd lehet elhiszem hogy őszinte."


bíróság elé juttatja

egy 20 évvel ezelőtti botrányról beszélsz

júl. 29. 16:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 49/129 anonim ***** válasza:
4%

A mellékelt ábra pont azt mutatja hogy csak azért lett Abdullah lepontozva mert muszlim. Leírta hogy nem jár bulizni, nem iszik és nem is ül le olyan helyre ahol alkoholt fogyasztanak és ez már bőven elég volt ahhoz hogy tömegesen lepontozzátok. Ha megfigyeled én akkor még sehol nem voltam. Egyébként is mit kerestek ti keresztények egy ilyen kérdésnél ami kifejezetten muszlimoknak szól? Semmi köze a keresztényekhez mégis idejöttök tömegesen és lepontozzátok a muszlim válaszolókat.

Én csak sembesítelek titeket keresztényeket az igazsággal ami nektek nem tetszik ezért megy mindig részetekről a személyeskedés sértegetés ahogy most is teszed.

júl. 29. 16:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 50/129 anonim ***** válasza:

"Hol mondtam én olyat hogy minden egyes keresztény hazudik?"

Ezt kábé minden kérdéshez odaírod, mikor általánosságban beszélsz a keresztényekről, hiszen akkor minden keresztényre érted. De megint ezt kell magyarázni neked, mikor a napnál is világosabb, vagyis vagy tökhülye vagy, vagy ilyenkor hülyének tetteted magad. Akkor viszont ne csodálkozz, ha hülyének is néznek és úgy is kezelnek.


"Ez egy elégé naiv hozzáállás. Értem én hogy a jót akarod feltételezni róluk de sajnos a gyakorlat nem ezt mutatja. A sokadik megtámadott muszlim ország nem ezt mutatja."

Igen, és biztosan a gyakorin írogató keresztények támadták meg az összes muszlim országot, igaz? Miért tetteted megint hülyének magad?


"A keresztény világban évek óta tartó iszlámellenes gyülöletkeltő propaganda nem ezt mutatja. "

Ilyenkor meg elegánsan elfeledkezel az évek óta tartó egyszemélyes hadjáratodról a keresztények ellen itt a gyakorin. Szerinted a gyakorin miért utálják a muszlimokat? Csak nem azért, mert az arrogáns, öntelt viselkedéseddel utálatot keltesz az emberekben? Elgondolkodhatnál ezen is néha egy kicsit.


"De ha csak az itteni keresztényeket nézzük újra és újra ugyanazokat a hazugságokat ismételgetik az iszlámról, hiába bizonyítjuk hogy nem úgy van."

Más szemében a szálkát, igaz? Te is állandóan ugyanazokat az elcsépelt hazugságokat ismételgeted a kereszténységről, hiába bizonyítják neked, hogy nem úgy van. Akkor meg mi a bajod azzal, ha mások is ugyanewzt teszik veled szemben? Ja hogy neked szabad, másnak nem, tudjuk.


"Az iszlám azt tanítja legyünk kedvesek a más vallásuakkal"

Újra megkérdezem, már kábé századszorra: miért nem tartod be az iszlám előírásait? Vagy ha te szarsz rá, akkor miért fáj az neked, ha más emberek sem tartanak be mindent a vallásuk előírásaiból? Először tán a saját házad táján kellene söprögetned, mielőtt másokat akarsz kioktatni. De a legjobb az lenne, ha tanulnál végre egy pici toleranciát, és egyáltalán nem piszkálnál másokat a vallásuk miatt.

Mellesleg, már a saját hittársad is rád szól, hogy nem jó amit csinálsz, de azt is letojod, az ő szavait sem tartod tiszteletben.


"Én erről a kérdésről beszélek. Tehát újra megkérdezem hogy vak vagy?"

Én nem erről a kérdésről beszéltem, ha megfigyelted a linkeket, amiket hoztam bizonyítékul.

Mellesleg, ebben a kérdésben is bőven sokkal magasabban pontozták Abdullahot, mint téged, szóval nem értem, mit erőlködsz ezen "a csúnya keresztények lepontozzák a szegény kis muszlimokat" dolgon. Téged pontoznak le leginkább, nem általában a muszlimokat.

Van itt egy Drakula nevű felhasználó is, ha jól tudom, ő is muszlim, mégsem pontozzák le őt. Vajon miért nem? Ez is azt bizonyítja, hogy hazudsz, amikor azt mondod, hogy a keresztények lepontozzák a muszlimokat.

júl. 29. 16:27
Hasznos számodra ez a válasz?
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2022, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info@gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!