Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Volt, hogy az életedben egy...

Volt, hogy az életedben egy változás következett be, és olyan volt, mintha pont neked szólt volna, kis idő múltával viszont kénytelen voltál kilépni ebből a megváltozott helyzetből? Mégsem Isten akarata volt? Ilyenkor mi Isten akarata?

Figyelt kérdés
Ha volt hasonló az életedben, mi értelme volt?

júl. 5. 21:38
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem vállaltad fel Isten akaratát? Lebeszêlt az Ellentmondó téged?

Minden nap van ilyen majd mindenkinél.

Kishitűsêgnek hivják.

júl. 6. 06:19
 2/6 anonim ***** válasza:
Igen volt ilyen, de Isten nem volt jelen ebben a helyzetben, csak én és a szabad akaratom, mert később aztán csúnyán bűnhődnöm is kellett ezért a tévutamért. Ha Isten akkor velem lett volna, akkor szólhatott volna hozzám még időben, hogy nem jó nyomon járok, de nem tette, csak durván büntetett az út végén.
júl. 6. 09:49
 3/6 anonim ***** válasza:
Amikor munkahelyre mentem, akkor mondtam Istennek, hogy mutassa meg, hogy felmondjak a cégnél vagy sem? Erre másnap kidurrant a bicikli kerekem és nem tudtam beérni a céghez, nagyon elkéstem, akkor fel is mondtam. Utána megpróbáltam elhelyezkedni máshol, sikerült is, de Isten küldött rám egy adalékanyag allergiát, minden bolti termékre allergiás lettem, nem vásárolhatok semmit. Mindent magamnak kell csinálni, mert nincs pék, cukrász, stb. aki tud nekem élelmiszert adni. Még nem jöttem rá mi Istennek ezzel a célja, de úgy látom most az, hogy ne maradjak ebben a világban, éljek úgy mint egy amis. Vagy már világvége felé haladunk és ezzel üzeni nekem, hogy minek már dolgozni egy munkahelyen.
júl. 6. 10:24
 4/6 Jégszív ***** válasza:
Nem.
júl. 6. 11:22
 5/6 A kérdező kommentje:

2

Értetted a kérdést, és én is értem a válaszod, és köszönöm. Jézus is azt kérdezte Istentől a kereszten, hogy miért hagyta el. Annyira rossz az ilyen "tévút", viszont azt gondolom, nem büntet ezért Isten. A saját tévutamra nézve azt hiszem, hogy valami értelme biztos volt.

3

Érdekes történetek, milyen sorsdöntő hatása lehet egy biciklikeréknek...

Amúgy én is alapanyagokból készítem, amit megeszek, sokkal jobb, mint a káros anyagokkal teli készételek, féligkészételek...

Az amisokhoz hasonló életet el tudnék képzelni itt is, Magyarországon.

A legtöbb munkahelynek bizony nem sok értelme van, az idő nagy része kárba megy, tisztelet a kivételnek.

júl. 6. 12:17
 6/6 anonim ***** válasza:
Olyan volt hogy nagyon akartam valamit és bemeséltem magamnak hogy az Isten akarata. Vagy olyan is hogy nem akartam elfogadni Isten akaratát, mert abban a helyzetben jobban tetszettek az én elképzeléseim.
júl. 6. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!