Hithű, őszinte keresztények vagytok, vagy bevalljátok, hogy nem érdekel titeket az egész vallás?
Figyelt kérdés
nov. 3. 12:20
1/37 anonim 

válasza:

válasza:Abszolút nem érdekel, soha nem is érdekelt, szerencsére megkeresztelve se vagyok meg semmi ilyesmi, családomat se érdekelte soha.
2/37 anonim válasza:
Soha nem titkoltam, hogy ateista vagyok.
3/37 Metionin 

válasza:

válasza:Bevallom hogy nem érdekel, sosem érdekelt csak max kulturális szinten, hogy milyen vallások vannak, hol mi érdekes vagy fura. Szerencsére nem neveltek bele egyik vallásba sem, így viszonylag objektíven tudtam róluk gondolkodni már gyerekként is.
5/37 2*Sü 

válasza:

válasza:Egyik sem. :-)
Én meggyőződéses ateista vagyok, de mindig is érdekelt a vallás, a vallástörténet, a vallási irányzatok tanításai közötti különbségek, a vallások filozófiai, erkölcsi tartalma, a vallásokkal járó világképek jellegzetessége, a vallási tanítások konzisztenciája vagy inkonzisztenciája, a vallásos emberek gondolkodása, stb…
6/37 AuRoRa(-) 

válasza:

válasza:Az lennék, ha létezne a keresztény Isten.
7/37 anonim 

válasza:

válasza:Római katolikus vagyok.
Emellett - ha már ezt a szót használtad - kifejezetten érdekel a vallás, a teológia, a filozófia, az egyháztörténet, az egyházi művészet, stb.
8/37 Potyondi Gergely 

válasza:

válasza:Én is Római katolikus keresztény vagyok, továbbá engem nagyon érdekel a teológia és az apologetika.
9/37 Jégszív 

válasza:

válasza:Sokáig hívő katolikus voltam. Aztán történt egy lassú megvilágosodás, azóta teljesen kiábrándultam belőle.
#8.
Apologetikával ne nagyon dicsekedj! Azzal gyenge penge vagy...
10/37 anonim válasza:
Én római katolikus vagyok és minden vasárnap vagy szombat megyek templomba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!