A felügyeletlen migráció mennyire veszélyezteti a keresztény hit gyakorlását Magyarországon és máshol?

válasza:Ha a "felügyeletlen migráció" bármi módon is veszélyezteti a keresztény hit gyakorlását, akkor azért nem a migráció a hibás:
Valami probléma a keresztény hit körül lehet...

válasza:

válasza:Magyarországon a legutóbbi két népszámlálás között kisebbségbe került a kereszténység, és nálunk alig élnek külföldiek.
Talán nem ők jelentik rá a veszélyt.

válasza:

válasza:A kereszténységre én sokkal nagyobb veszélynek érzem az álszent, politikai kereszténységet. Amikor bűnös, emberellenes dolgokat a kereszténység köpenye alatt csinálnak. Mikor az elnöki kegyelmet kapott pedofil bűnsegédre azt mondják, hogy de hát egy olyan rendes református.. Mikor "rendes, keresztény" családi képekkel osztják az észt karácsonykor, közben meg közpénzt lopnak, enbertársaikat pedig patkányhoz, poloskához és egyebekhez hasonlítják, pusztán azért, mert bizonyos dolgokban másképp merészelnek gondolkodni.
Én ezt sokkal károsabbnak gondolom a kereszténységre nézve. Ezért lesz kevesebb keresztény, ezért hagyják el sokan a hitet, ezért van kevés megtérő. Nem amiatt mert pár barom iszlám fanatikus felrobbantja magát (az is rettentő sajnálatos, de ettől kevesebb keresztény nem lesz).

válasza:Van példa arra, hogy Allah akbar kialtással elvagták egy francia pap torkát, és van példa arra, hogy békésen él migrans és bennszülött egymás mellett.
Az a kérdés hogy ellenőrzött migrácio megoldja-e a muszlim terroristák kiszűrését.
Én azt mondom nem. Nem lehet tudni melyik muszlimnak mi forog a fejében.
Kétségtelen, hogy ahová sok muszlimok engedték be már a statisztikai szempontból és pszichológiai szempontból is nagyobb valószínűséggel kerülnek ki keresztényellenes akciók.
A pszichológia azt tanítja, az emberek és az állatok is falká ban agresszivabbak.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Lehet hogy volt már ilyen kérdés. Érdekelne hogy itt Magyarországon van/vannak-e olyan keresztény közösségek, gyülekezetek, ahol a tagoknak bizonyos szabályok szerint kell élniük (esetleg öltözködniük is), illetve a világi dolgoktól igyekeznek távol tartani magukat?
Szociológiai tanulmányt érdemelne. Szent István óta most a legkevesebb a keresztények aránya? Nyilván arányokban érdemes gondolkozni hogy a népességfogyást kizárjuk. Politika, pap hiány, unalmas misék, anyagi javakban való elmerülés, elégedetlenség, kihaltnak az idősek...
Van nem szent Biblia is?
Ha már a 16. század eleji próbálkozást csúnyán bebuktuk...?
A baptisták milyen gyakran cserélik a dalokat, amit énekelnek és amiket imádkoznak istentiszteleten? Milyen hosszú átlagosan egy baptista igehírdetés? Vasárnapon kívül még mikor szoktak járni templomba? Milyen baptistának lenni? Amúgy katolikus vagyok, de a baptista...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!