Lacinak hívnak és 44 éves vagyok,Szigetszentmiklóson lakom. A Református keresztyén egyházba járok. Hogyan hagyhatnám az engem megviselt dolgokat mögöttem és válhatok valóban Krisztuskövetővé? Milyen módon alakulhatnak ki barátságok?
Mai ige kiadványokat olvasok és eljárok Istentiszteletre amit mindig nagyon várok!
Szeretek keresztény dalokat énekelni de igazán a zenekarok előadásai és szépséges hangtechnikája nyűgöznek le.
Amit sajnálatosnak és szomorúnak élek meg,hogy egyelőre nincsenek barátaim,új társam!még nem régóta lakom az új helyen.Én a hitemet,az imádkozásba mélyedésben fejlődnék és egyszerű emberként,egy
helyes,egészséges irány követése végett csatlakoztam a gyülekezethez amiben sok lehetőséget látok,benne megtatálni új önmagamat.
Köszönöm ha figyelmet szenteltetek írásomnak!

válasza:Szia kérdező! Megkérdezhetem, hogy konkrétan mi vezetett ahhoz a közösséghez?
Azt írod, hogy egy helyes és egészséges irány volt a cél. A Biblia segítségével meg tudod ítélni, hogy tényleg ez-e a helyes és egészséges irány?

válasza:

válasza:4
Két jogos kérdés volt! De a te reakciód nem volt egy jóindulatú...

válasza:Ez az ostoba vádaskodás hogyan is illik a te "kereszténységedhez", ha az vagy egyáltalán? Ha a primitív személyeskedéstől többre nem futja, talán békén kéne hagyni egymást, oké?
Ez is két jogos kérdés!

válasza:

válasza:

válasza:Látom az őszinteség sem az erősséged. A 6-os válaszodban nem kérdeztél, hanem rosszindulatúan vádoltál!
Te azt hiszed, hogy beazonosítottál, pedig tévedsz, nem vagyok JV, de akár lehetnék is. De te felvállalod az egyházadat?
Kapcsolódó kérdések:
Ezt irták le a keresztrefeszitéskor Történt események között az evangélisták? A Nap nem sötétedhetett el a Holdtól, talán egy porviharban?
Irán, Törökország, Azerbajdzsán, Jordánia és Libanon lányai jönnek számításba e kiírásnál. Elsősorban iráni és török hölgyek.
Sokat lehetne sorolni a valódi jobboldaliság kritériumát, de a legalapabb kitétel hogy monarchikus a berendezkedés, az egyház (amit krisztus alapított) keni fel, és bizonyos szintig szabályozza is, az autentikus uralkodó meg a szentkirály. Ezek szerint a szekuláris...
Tudom. Jelenések könyve, volt róla szó az órán. De ha Isten mindenkit szeret akkor miért nem védi meg azokat akik jószívüek? Honnan tudta az Úr hogy így lesz?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!