Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Lacinak hívnak és 44 éves...

Lacinak hívnak és 44 éves vagyok,Szigetszentmiklóson lakom. A Református keresztyén egyházba járok. Hogyan hagyhatnám az engem megviselt dolgokat mögöttem és válhatok valóban Krisztuskövetővé? Milyen módon alakulhatnak ki barátságok?

Figyelt kérdés

Mai ige kiadványokat olvasok és eljárok Istentiszteletre amit mindig nagyon várok!

Szeretek keresztény dalokat énekelni de igazán a zenekarok előadásai és szépséges hangtechnikája nyűgöznek le.

Amit sajnálatosnak és szomorúnak élek meg,hogy egyelőre nincsenek barátaim,új társam!még nem régóta lakom az új helyen.Én a hitemet,az imádkozásba mélyedésben fejlődnék és egyszerű emberként,egy

helyes,egészséges irány követése végett csatlakoztam a gyülekezethez amiben sok lehetőséget látok,benne megtatálni új önmagamat.

Köszönöm ha figyelmet szenteltetek írásomnak!

febr. 25. 16:41
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
82%
Az a lényeg, hogy jól érezd magad.
febr. 25. 17:15
 2/23 anonim ***** válasza:
25%

Szia kérdező! Megkérdezhetem, hogy konkrétan mi vezetett ahhoz a közösséghez?

Azt írod, hogy egy helyes és egészséges irány volt a cél. A Biblia segítségével meg tudod ítélni, hogy tényleg ez-e a helyes és egészséges irány?

febr. 25. 17:29
 3/23 anonim ***** válasza:
Hogyan hagyhatnád a téged megviselt dolgokat mögötted? Az attól is függ milyen dolgokról beszélünk.
febr. 25. 18:31
 4/23 anonim ***** válasza:
46%
2: hallod a saját sziszegésed JW?
febr. 25. 20:21
 5/23 anonim ***** válasza:

4

Két jogos kérdés volt! De a te reakciód nem volt egy jóindulatú...

febr. 25. 21:57
 6/23 anonim ***** válasza:
46%
5: a te szándékaid nem azok jw.
febr. 25. 21:59
 7/23 anonim ***** válasza:

Ez az ostoba vádaskodás hogyan is illik a te "kereszténységedhez", ha az vagy egyáltalán? Ha a primitív személyeskedéstől többre nem futja, talán békén kéne hagyni egymást, oké?

Ez is két jogos kérdés!

febr. 25. 22:04
 8/23 anonim ***** válasza:
0%
Azt se tudod mi a személyeskedés, jt. Nem az, amit én kérdeztem. Hanem, amit most írtál. Nem tanítanak meg rendesen, hogy kell félrevezetni valakit?
febr. 25. 22:10
 9/23 anonim ***** válasza:
0%
Éppen, hogy a keresztényi kötelesség az, hogy felhívjam a kiszolgáltatott kérdező figyelmét, ha egy szektás próbál a bőre alá sunnyogni.
febr. 25. 22:15
 10/23 anonim ***** válasza:

Látom az őszinteség sem az erősséged. A 6-os válaszodban nem kérdeztél, hanem rosszindulatúan vádoltál!

Te azt hiszed, hogy beazonosítottál, pedig tévedsz, nem vagyok JV, de akár lehetnék is. De te felvállalod az egyházadat?

febr. 25. 22:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Tudtátok? ​A NASA csillagászati számításai (visszamenőleges kalkulációk) megerősítik, hogy i.sz. 33. április 3-án valóban volt egy részleges...

Ezt irták le a keresztrefeszitéskor Történt események között az evangélisták? A Nap nem sötétedhetett el a Holdtól, talán egy porviharban?

Muzulmán országok szokásaival, törvényeivel tisztában van innen valaki? Mohamedán vallású lány nem mehet férjhez más vallású férfihoz? Valóban így...

Irán, Törökország, Azerbajdzsán, Jordánia és Libanon lányai jönnek számításba e kiírásnál. Elsősorban iráni és török hölgyek.

Az első baloldali valóban maga a sátán volt? Avagy egy katolikus keresztény valójában nem lehet demokrata?

Sokat lehetne sorolni a valódi jobboldaliság kritériumát, de a legalapabb kitétel hogy monarchikus a berendezkedés, az egyház (amit krisztus alapított) keni fel, és bizonyos szintig szabályozza is, az autentikus uralkodó meg a szentkirály. Ezek szerint a szekuláris...

A hetedik pecsét az valóban a végítéletről szól?

Tudom. Jelenések könyve, volt róla szó az órán. De ha Isten mindenkit szeret akkor miért nem védi meg azokat akik jószívüek? Honnan tudta az Úr hogy így lesz?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!