Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A kínai mennyegzőn Jézus a...

M dzsuzeppe kérdése:

A kínai mennyegzőn Jézus a vizet borrá változtatta. A kérdés az hogy igazi szőlből készült-e? Ha igen hol termett az a szőlő? Ha nem, akkor milyen ital volt ami Jézus szavára a vízből lett?

Figyelt kérdés

márc. 3. 11:12
 1/8 anonim ***** válasza:
18%
NEM KÍNAI, KÁNAÁNI!!! Ha olvasni sem tudsz, mit kötözködsz?????
márc. 3. 11:27
 2/8 Mojjo ***** válasza:

Tessék, a válasz:

[link]

márc. 3. 11:36
 3/8 anonim ***** válasza:
45%
A kollektív tudatot használta fel Jézus arra, hogy mindenki úgy érezze bort iszik, közben vizet ittak.
márc. 3. 12:33
 4/8 hollófernyiges ***** válasza:

"NEM KÍNAI, KÁNAÁNI!!! Ha olvasni sem tudsz, mit kötözködsz?????"

Valójában kánai...

márc. 3. 12:42
 5/8 A kérdező kommentje:
Kínába mellyek lehetnek a népszerű bor fajták?
márc. 3. 14:00
 6/8 A kérdező kommentje:
A viccelődést félre téve, természetessen tudom hogy hol van Kána, és hogy nem a távol keleten. :) viszont cssk egy értelmes választ kaptam. Egy katolikus teológus véleményét tudom elfgadni, aki azt mondta hogyez a természetfeletti kategóriába esik, és egyedül Jézus tudná megmondani. Viszont ő nem produkálni akart, és nem egy terméket álított elő hanem Isten erejét, jóakaratát mutatta meg.
márc. 3. 15:53
 7/8 anonim ***** válasza:
Ez egy jó bűvésztrükk. Akkoriban még kevesebben hallottak a tablettás borról, pedig nem kellett több, csak azt a pici tablettát titkon beleejteni a vízbe.
márc. 3. 19:03
 8/8 anonim ***** válasza:
Istennel minden lehetséges.
márc. 3. 23:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!