Nektek mennyire tetszik a református egyház lelkipásztorának nőnapi köszöntése? Szerintetek ilyen köszöntést kell adnia Krisztus szolgájának?

válasza:

válasza:Onnantól nevezzük gyermeknek, hogy megszületett, tehát igen, a gyermek joga az élet. A képen is kisgyerek van, nem embrió.
Az embriónak a 12. hétig akkor joga az élet, ha az anyja így akarja, ebbe semmilyen pap ne pofázzon bele.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:#6-9.
Hogy ti milyen beszűkült tudatúak vagytok...
Kapcsolódó kérdések:
Vannak-e hitelvi különbségek, vagy inkább csak stílusbeli, eltérő szertartásrend, stb.?
Mai ige kiadványokat olvasok és eljárok Istentiszteletre amit mindig nagyon várok! Szeretek keresztény dalokat énekelni de igazán a zenekarok előadásai és szépséges hangtechnikája nyűgöznek le. Amit sajnálatosnak és szomorúnak élek meg,hogy egyelőre nincsenek...
Szerintem ez már a deizmus, az eretnekség és sok más egyéb határait súrolja amennyiben valaki keresztyénnek tekinti magát... Bibliatudósként mondhat olyat, hogy a szöveg értelmezhető "fiatal lányként" is, olyat is mondhat, hogy történelmileg nem minden...
Nem kálvinisták, nem teológusok, nem filozófusok, nem kutatók,. egyszerűen Facebook-kommentelők. Szerintem az ő döntésük, hogy benn akarnak-e maradni a Református Világtanácsban. Milyen alapon osztják az észt arról, hogy szerintük mennyire az a keresztény, hogy...
Amikor beléptem a városunk legnagyobb református templomába, akkor megcsapott valami különleges illat. A padokban ülve még jobban éreztem. Nem annyira erős, inkább tényleg ilyen kellemes illat. Nem kimondottan olyan tipikus tömjén, mint a katolikus vagy ortodox...
Erdélyben tényleg gyönyörű a legtöbb református keresztény templom, de itthon, Magyarországon is. Sokan azt hiszik, hogy nincs díszítve, pedig ez nem igaz. Antropomorf ábrázolások nincsenek benne, meg istenábrázolások nincsenek benne. Egyébként sok helyen kazettás...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!