Mi a véleményetek Leó pápáról?
Nemsokára lesz 1 éve, hogy megválasztották, miután Ferenc pápa elhunyt.
Szerintetek jó pápa? Meg vagytok vele elégedve eddig?

válasza:Sose találkoztam vele,nem is szándékozom.
Az én életem nem lett se jobb,se rosszabb.
Amíg ki nem találja hogy vonuljunk keresztes háborúba a nevében,tőlem maradhat...

válasza:

válasza:2-es folytatása.
Ez olyan mint amikor egy csomó mufti és vallás tudós (több száz) írta azt a nyílt levelet 2014-ben az ISIS ellen. Fontos hogy a hívatalos vallási vezetők és teologusok el ítéljék a fanatikusokat akik kényük kedvére korcsosítják a vallásukat. Szóval ja, tisztelem Leó pápát ezért, még ha teologiailag nem is értek vele egyett.

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
A filmnek van egy erős vallásos felhangja..Hiszen az idegenek kezdetben ördögképű jótevők szerepében tetszelegve jelennek meg.És el is hozzák az emberiség aranykorát..Egy időre..
Az Egyház nevében őszinte bocsánatot kérek minden múltbéli tévedésünkért és hibánkért, amelyekkel esetleg félrevezettünk másokat. Egyben tisztelettel elismerjük a tudomány eredményeit, amelyek fénnyel világítják meg a teremtett világ csodáit, és segítenek minket a...
" sok embernek sok véleménye van Jézusról, de a történészek elfogadják azt, hogy létezett egy Jézus nevű vallási prédikátor akit a csúnya rómaiak megöltek "
Vagy egy "igazi" keresztény ilyet nem is tesz?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!