Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mi a véleményetek Leó pápáról?

Mi a véleményetek Leó pápáról?

Figyelt kérdés

Nemsokára lesz 1 éve, hogy megválasztották, miután Ferenc pápa elhunyt.

Szerintetek jó pápa? Meg vagytok vele elégedve eddig?

ápr. 17. 12:45
 1/6 anonim ***** válasza:
59%

Sose találkoztam vele,nem is szándékozom.

Az én életem nem lett se jobb,se rosszabb.

Amíg ki nem találja hogy vonuljunk keresztes háborúba a nevében,tőlem maradhat...

ápr. 17. 14:53
 2/6 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:
Tetszik hogy nyílvánosan el itéli Hegsethet és Trumpot amiért a keresztény vallást bele keverik az iráni háborúba. Így nem fog annyira erősödni a bin laden féle "mi vs keresztesek" féle hozzá állás, ami általános oka annak hogy ártatlan keresztényeket céloznak a dzsihadisták és bizonyos közel-keleti popilista politikusok vagy ideologusok.
ápr. 17. 15:49
 3/6 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:
100%

2-es folytatása.

Ez olyan mint amikor egy csomó mufti és vallás tudós (több száz) írta azt a nyílt levelet 2014-ben az ISIS ellen. Fontos hogy a hívatalos vallási vezetők és teologusok el ítéljék a fanatikusokat akik kényük kedvére korcsosítják a vallásukat. Szóval ja, tisztelem Leó pápát ezért, még ha teologiailag nem is értek vele egyett.

ápr. 17. 16:01
 4/6 anonim ***** válasza:
Katolikusként válaszolok. Nyilván nem az én tisztem bírálni a pápa munkásságát, már csak azért sem, mert nem minden lépése van a kirakatban. De mint egyéni vélemény, nekem kezdettől fogva szimpatikus volt és az is maradt.
ápr. 17. 20:58
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
Egy anakronisztikus figura, aki ostoba és tudománytalan nézeteket képvisel, olyan mint egy kábítószerüzér, mert a nép mákonyát, ópiumát terjeszti és húz belőle hasznot különféle módokon, mert az Egyház gigászi befolyt pénzei biztosítják hatalmát ebben a pénzre épült világban. Nem személyesen őt akarom bírálni, hiszen nem ismerem, szinte semmit nem tudok róla és lehet akár rendes, jó ember is, a hivatala az, ami unszimpatikus.
ápr. 18. 08:07
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem vagyok katolikus, úgyhogy nem mintha számítana én mit gondolok, de amilyen szimpatikus volt az elején, már pont annyira nem az.
ápr. 28. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Vallásos szemmel nézve kinek mi a véleménye a Gyermekkor vége című filmről?

A filmnek van egy erős vallásos felhangja..Hiszen az idegenek kezdetben ördögképű jótevők szerepében tetszelegve jelennek meg.És el is hozzák az emberiség aranykorát..Egy időre..

Ateisták! Szívesen meghallgatnám a véleményeteket az alábbi vallásvédő bocsánatkérő szövegemről Mit gondoltok erről?

Az Egyház nevében őszinte bocsánatot kérek minden múltbéli tévedésünkért és hibánkért, amelyekkel esetleg félrevezettünk másokat. Egyben tisztelettel elismerjük a tudomány eredményeit, amelyek fénnyel világítják meg a teremtett világ csodáit, és segítenek minket a...

Hazudok a jövendőbeli gyermekemnek ha így mondom el?

" sok embernek sok véleménye van Jézusról, de a történészek elfogadják azt, hogy létezett egy Jézus nevű vallási prédikátor akit a csúnya rómaiak megöltek "

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!