Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A reformátusok vagy a katoliku...

A reformátusok vagy a katolikusok vagyonosabbak?

Figyelt kérdés
Arra irányulna a kérdésem, hogy Magyarország úgy kb. a rendszerváltás óta napjainkig a felsőközéposztály, nagypolgári élet, vállalkozói terület, jobb életszínvonal intézményeit ki képviseli jobban? A katolikus vagy a református vonal?
jún. 20. 08:47
 1/7 anonim ***** válasza:

Ismerek gazdagot az mindkét oldalról.

Szerintem amúgy a katolikusok módosabbak. Nem kell ebbe semmit belegondolni, de ahogy látom elég jól megfogják a pénzt, nem szórják el felesleges dolgokra.

jún. 20. 13:03
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Orbán Viktor és Lázár János reformátusok elvileg
jún. 20. 13:50
 3/7 anonim ***** válasza:
Én láttam olyan katolikus papokat akik olyan lesötétített bmw vel jártak mint a maffai.
jún. 20. 21:00
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

A nagyszámok törvénye alapján mivel jóval több a katolikus, ezért ott a vagyonosok is többen vannak. De ahogy a 2-es írta, a NER-ben több volt a papíron református (de nem hiszem, hogy amúgy ők túlságosan vallásosak lettek volna): Orbán, Lázár, Novák Kati, Kövér, Balog Zoltán

#3 én meg olyat (nem egyet), aki biciklivel jár.

jún. 21. 12:05
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Régebben a reformátusok közt több volt a gazdag. Sokuknak földjeik voltak, 1-2 gyereket válalltak csak hogy nem menjen sokfelé a vagyon. Arra is figyeltek hogy a gyerek is vagyonos családból származóval házasodjon.
jún. 22. 01:36
 6/7 anonim ***** válasza:
Biciklivel én is láttam már egyet kettőt. De az hogy luxus autóval jártak jó páran,nah az a meglepő.
jún. 22. 13:31
 7/7 anonim válasza:
Úgy látom, hogy országos szinten pl. a reformátusok sem felülreprezentáltak, vagyis a vagyonosabbak között is csak olyan arányban vannak jelen, mint az össznépességben.
júl. 25. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Trump lakhatási politikája kísértetiesen hasonlít ahhoz, amit itthon látunk, csak ő őszinte: ne legyen olcsóbb, legyen vagyonosabb, akinek már van...

"I don't want to drive housing prices down. I want to drive housing prices up for people that own their homes,""Existing housing, people that own their homes, we're going to keep them wealthy,"Most már legalább értem, kinek jó ez, itthon...

Szerintetek sokszor fordul elő, hogy valaki olyan elvárásokat támaszt, hogy leendő párja vagyonosabb legyen nála?

Mindenképpen fontos, hogy a párom legalább velem egy szinten lévő sikeres, gazdag férfi legyen - fogalmazott Tuvix Aleksandra, a Kőgazdag fiatalok című sorozat szereplője. Dulin Metta, aki szintén ebben a sorozatban szerepelt, szintén azt mondta, ő is elvárja, hogy...

Minden férfi aki egyre sikeresebb, vagyonosabb lesz, automatikusan azt fogja hinni, hogy neki jár a jó nő, megcsalja vagy elhagyja a párját?

Mennyire gyakori az, hogy a ffi kitart a partnere mellett annak ellenére is, hogy sikeresebb, vagyonosabb lesz? Van összefüggés a kettő között? Igaz, hogy a pénz megszédíti az embereket?

Majka vagy Kasza Tibi a vagyonosabb?

Szerintetek melyiküknek van több pénze?

Igaz lehet az, ami ebben az elemzésben szerepel a hazai vagyonosabb réteget illetően?

Mármint, hogy a vagyonuk érdemben nőtt, de a számuk nem:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!