A reformátusok vagy a katolikusok vagyonosabbak?

válasza:Ismerek gazdagot az mindkét oldalról.
Szerintem amúgy a katolikusok módosabbak. Nem kell ebbe semmit belegondolni, de ahogy látom elég jól megfogják a pénzt, nem szórják el felesleges dolgokra.

válasza:

válasza:

válasza:A nagyszámok törvénye alapján mivel jóval több a katolikus, ezért ott a vagyonosok is többen vannak. De ahogy a 2-es írta, a NER-ben több volt a papíron református (de nem hiszem, hogy amúgy ők túlságosan vallásosak lettek volna): Orbán, Lázár, Novák Kati, Kövér, Balog Zoltán
#3 én meg olyat (nem egyet), aki biciklivel jár.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
"I don't want to drive housing prices down. I want to drive housing prices up for people that own their homes,""Existing housing, people that own their homes, we're going to keep them wealthy,"Most már legalább értem, kinek jó ez, itthon...
Mindenképpen fontos, hogy a párom legalább velem egy szinten lévő sikeres, gazdag férfi legyen - fogalmazott Tuvix Aleksandra, a Kőgazdag fiatalok című sorozat szereplője. Dulin Metta, aki szintén ebben a sorozatban szerepelt, szintén azt mondta, ő is elvárja, hogy...
Mennyire gyakori az, hogy a ffi kitart a partnere mellett annak ellenére is, hogy sikeresebb, vagyonosabb lesz? Van összefüggés a kettő között? Igaz, hogy a pénz megszédíti az embereket?
Szerintetek melyiküknek van több pénze?
Mármint, hogy a vagyonuk érdemben nőtt, de a számuk nem:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!