Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mit gondoltok a sátánizmusról/...

Mit gondoltok a sátánizmusról/sátánistákról?

Figyelt kérdés

aug. 31. 22:43
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
16%

Alapvetően nem ismerek sátánistát (vagy nem tudok róla, de nem szoktam mások hitével foglalkozni), de ők is csak emberek.

Amíg nem akarnak másokat feláldozni, engem nem zavar :)

aug. 31. 23:30
 2/16 anonim ***** válasza:
72%
Nem jobb és nem rosszabb a többi vallásnál, népbutítás, ostoba embereknek való
szept. 1. 07:48
 3/16 hollófernyiges ***** válasza:
12%
Feltűnési viszketegség.
szept. 1. 07:59
 4/16 Jégszív ***** válasza:
70%
Egy sátánista pitiáner macskajancsi egy gátlástalan gazemberhez képest.
szept. 1. 09:04
 5/16 anonim ***** válasza:
55%
Azt hogy egy szekta amelynek a tagjai a sátánt tisztelik, nem volna szabad hogy ilyen egyáltalán létezzen!
szept. 1. 09:56
 6/16 anonim ***** válasza:
56%
Ugyanazt mint bármelyik másik vallásról. Nekem fura, hogy sok ember ennyire kapaszkodik valami természetfeletti entitásba ahelyett, hogy simán csak élné a valós életét.
szept. 1. 12:34
 7/16 anonim ***** válasza:
58%
Pont ugyanazt, mint a muszlimokról vagy a keresztényekről.
szept. 1. 12:51
 8/16 anonim ***** válasza:
33%
Csak egy ujjab divat, mint anno 2026 évvel ezelött.
szept. 1. 19:15
 9/16 anonim ***** válasza:
41%
A sátánisták nem a sátánt tisztelik. Lényegében csak egy trollság, a kereszténységet utálják, mert átlátnak az álszentségén. Direkt a kereszténységet trollkodják ezzel, mert tudják, hogy ettől ijedeznek.
szept. 1. 19:48
 10/16 anonim ***** válasza:
0%

A kereszténység ellen válaszának lehet tekinteni és az se számít hogy hova forgatnak egy jelképet/szimbólumot akkor sincs semmi jelentősége ha fejjel lefelé van

Egy név szerinti démont se tudnak megidézni az kizárt hogy egy időben több helyen megjelenjen úgyanaz a név szerinti démon

Thoth smaragd táblája is azt írja hogy az idéző rituálékon csak egy ismeretlen nem emberszerű faj jelenmeg, egy gyíkember akinek semmi köze a név szerinti démon hoz csak kiadja magát annak

szept. 3. 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

A pokolban csak a sátánisták hisznek?

Nem létezik pokol,akárki akármit mond.

Spirituális Sátánisták! Mit gondoltok róla, hogy az interneten a legnagyobb Izrael-pártiak nagyrészt indiaiak?

A SS blogokon szokott lenni, hogy a hinduizmus meg India az valamiféle ősi sátáni eredetű vallás ("sanatana dharma"). Viszont a helyzet jelenleg az, hogy miközben Izrael ellen a legjobban a muszlimok lázadoznak (miközben a SS blogok szerint Mohamed zsidó volt) és az...

Vannak budapesti Spirituális Sátánisták itt?

Írj privátot, vagy majd írok a válaszra reagálva. Ott kifejtem bővebben.

Magyarországon hol van sátánista gyülekezet? Sátánisták vannak itt gyakorin, akiknek tehetek fel kérdéseket?

Szeretnék egyszer elmenni egyre csak kíváncsiságból, hogy mit vallanak, hogyan gondolkodnak stb. Van ilyesmire lehetőség Magyarországon? Ha igen, hol? Vagy kit kell keresni ezzel kapcsolatban? Debreceni vagyok.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!