válasza:Alapvetően nem ismerek sátánistát (vagy nem tudok róla, de nem szoktam mások hitével foglalkozni), de ők is csak emberek.
Amíg nem akarnak másokat feláldozni, engem nem zavar :)

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:A kereszténység ellen válaszának lehet tekinteni és az se számít hogy hova forgatnak egy jelképet/szimbólumot akkor sincs semmi jelentősége ha fejjel lefelé van
Egy név szerinti démont se tudnak megidézni az kizárt hogy egy időben több helyen megjelenjen úgyanaz a név szerinti démon
Thoth smaragd táblája is azt írja hogy az idéző rituálékon csak egy ismeretlen nem emberszerű faj jelenmeg, egy gyíkember akinek semmi köze a név szerinti démon hoz csak kiadja magát annak
Kapcsolódó kérdések:
Nem létezik pokol,akárki akármit mond.
A SS blogokon szokott lenni, hogy a hinduizmus meg India az valamiféle ősi sátáni eredetű vallás ("sanatana dharma"). Viszont a helyzet jelenleg az, hogy miközben Izrael ellen a legjobban a muszlimok lázadoznak (miközben a SS blogok szerint Mohamed zsidó volt) és az...
Írj privátot, vagy majd írok a válaszra reagálva. Ott kifejtem bővebben.
Szeretnék egyszer elmenni egyre csak kíváncsiságból, hogy mit vallanak, hogyan gondolkodnak stb. Van ilyesmire lehetőség Magyarországon? Ha igen, hol? Vagy kit kell keresni ezzel kapcsolatban? Debreceni vagyok.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!