Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hol keresztelik meg a 9 éves...

Hol keresztelik meg a 9 éves kislányom?

Figyelt kérdés
Csepelen lakunk itt azt mondták a katolikus templomba így már nem tudják megkeresztelni mível nagy! Nagyon szeretnénk megkeresztelni meg ő is nagyon szeretné!!
2014. máj. 6. 11:17
 1/7 A kérdező kommentje:

Vagy elsöáldozó lehet?

Nem vagyok sajnos tisztába ezekkel a dolgokkal!! Tud valaki segíteni?!

2014. máj. 6. 11:23
 2/7 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg, hogy mi a modja? Azt ne fogadd el, hogy az ö korosztálya kizárt. Ha a pap azt mondja, menj tovább a feletteséhez. (Krisztust sem babaként keresztelték meg!!!!!)
2014. máj. 6. 12:34
 3/7 anonim ***** válasza:

Ne félj,majd a pap "megkereszteli"! :D

Rohadt,elmebeteg,gyilkos,hazug,pedofil állatok!

És ha,még nem is értesz egyet te is tudod hogy így van.....

2014. máj. 6. 16:43
 4/7 anonim ***** válasza:
Ismertem egy Anakin nevű ürgét, neki is azt mondták, hogy túl öreg tízévesen. Végül még is maguk közé fogadták, de nem lett szép vége...
2014. máj. 6. 19:48
 5/7 anonim ***** válasza:

"Ő is nagyon szeretné" hááá persze :D teletömted a kis fejét a meséddel, ő pedig minden baromságot elhitt..Persze miért ne tenné? Hisz ugye 'miért hazudnának neki a szülei?'

Várd meg míg eléri a 16-18 éves kort, és majd ha akkor is úgy dönt hogy vallásos, akkor megkeresztelkedik

2014. máj. 6. 21:33
 6/7 anonim ***** válasza:

19:48

Köszönöm, feldobtad a napom. :D

2014. máj. 8. 11:39
 7/7 A kérdező kommentje:
Sajnálom hogy ilyen válaszokat kaptam!!
2014. máj. 12. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!