Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mit szóltok ehhez?

Mit szóltok ehhez?

Figyelt kérdés
Szerintem elég durva. Ti mit gondoltok róla? [link]
2014. máj. 8. 20:40
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
izé, én megélem isten közelségét, de ne legyél már ilyen merev
2014. máj. 8. 22:01
 12/19 A kérdező kommentje:
"S ha nincs Sátán akkor az egész keresztény dolog felesleges, és Jézus is hiába halt meg," Álljunk meg annál, hogy Jézus hiába halt meg. Eddig sem hittem, hogy Jézus meghalt, ezután, hogy ez az 1500 éves Biblia előkerült sem fogom. Akkor szerinted miért tenném most "Katy Weaver", mert te azt mondtad? Nincs sátán. Egyszerűen az energia és a rendszer ami körülvesz minket. Ami segítséget ad az életünkben, és nem az ami le lett írva 1500 éve és az úgy van. De komolyan. Gondolj csak bele. Tegyük fel, a tudomány nem olyan fejlett, mint most, hanem mint 1500 éve. Ha például az egészet eltolnánk, akkor most Harry Potter lenne az isten, mert valaki leírta, hogy ő létezett és varázsolt? Nem azt mondom, hogy nem létezett Jézus, hanem azt, hogy nem úgy van ahogy gondolod.
2014. máj. 8. 22:03
 13/19 anonim ***** válasza:
hány éves v KW?
2014. máj. 8. 22:04
 14/19 anonim ***** válasza:
amúgy amiben egyezek a kérdezővel: energia. személyek nincsenek. ezért nem szeretem a keresztény fogalmazásmódot. Isten, Sátán... ezek mind személyek, és személyként tudjuk elképzelni őket. pont ez hátráltat egy idő után. mi magunk se vagyunk személyek, hisz ez csak a látszat. nem alkothatunk fogalmakat meg konceptiókat arról a valamiről, ami formátlan, időtlen, és amiből minden ered. ha fogalmi, személyi keretek közé lehetne fogni azt, ami minden eredete, akkor a fogalom és a személyiség meghaladná azt. holott a formátlan, időtlen, meg nem született/nem meg nem született az egyszerűen csak felfoghatatlan. meghaladja a felfogást. a felfogás ered onnan. és a többi.
2014. máj. 8. 22:08
 15/19 anonim ***** válasza:
K W, érdekel, hogy én kiket olvasok? közöttük van a világon létezett egyik legnagyobb, legjobban tisztelt szent, aki kb száz éve élt. ismerte a bibliát is és jézus tanítását is. nem egy bibliai megfogalmazást magyaráz gyönyörűen és pofonegyszerűen. én neki köszönhetően értem a bibliai részeket, mert mai nyelvezete van.
2014. máj. 8. 22:11
 16/19 anonim ***** válasza:
Tipikus muszlim hozzáállás. Ők tekintik prófétának Jézust.
2014. máj. 9. 07:41
 17/19 anonim ***** válasza:

Jézus minden embert szeret és minden ember bűneiért az életét adta.

https://www.youtube.com/watch?v=LQnzdcqeiLU

2014. máj. 9. 08:43
 18/19 anonim ***** válasza:

Mivel magam is átéltem már azt, hogy rólam rossz indula th dolgokat terjesztettek, csak mert aljas volt az illető és imádja a s@rkeverést, attól még nem igaz a pletyka, ugyanakkor azt is megtanultam, hogy azok hittek neki, akik pont olyanok, mint ő. így le tudtam szűrni, hogy kiket kell kerülni.

Itt is ezt érzem és nagyon nagyon nagyon boldog vagyok, hogy már nem tartozom a világhoz. Káromoljátok azt, amit nem ismertek. Ti döntésetek, de nem túl bölcs viselkedés.

2014. máj. 9. 09:31
 19/19 A kérdező kommentje:
2014. máj. 9. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!