Mikor tör ki az Armageddon?
Most már tényleg minden úgy alakul ahogy a Biblia megírja.
Szerintetek ez az év (2014) elhozza?
Szia
Ahogy a teremtő megírta,
Ő pedig szándékosan nem adott sem évet sem napot de még percet sem.
Isten háborúja a nemzetekkel akkor fog bekövetkezni amikor az utolsó prófécia is beteljesedik.
De még hátra van egy pár beteljesedésre váró esemény.
s javaslom, hogy ne az időt nézegesd vagy számold, hanem minden napon élj úgy hogy a következő nap lenne az, és megfelelj Isten előtt.
Katy Weaver
"Szerintetek ez az év (2014) elhozza?"
Nem.
Nem lehet tudni,ez az ev lessz-e az.
Elobb meg ahogy irtak ,be kell kovetkezni egy par mas profecianak,de ezek lathatoak,es erezhetoek lesznek.
Az esemenyek pont igy haladnak,ahogy Jezus megmondta.
Armageddon egy nagy nyomorusag csucspontja lessz.
A JT-i szerint az 1914-es nemzedékből még lesznek akik átélik. Úgyhogy nagyon kell hogy igyekezzen ez az Armageddon, hogy eljöjjön, mert kihalnak az illetékesek:-)
Érveljünk az írásokból, 377.oldal
" A dolgok jelenkori, világméretű gonosz rendszere 1914-ben lépett utolsó napjaiba és az akkor élő nemzedék egyes tagjai tanúi lesznek a nagy nyomorúságban bekövetkező teljes végének."
Kedves kérdezö
Jézus azt mondta, hogy a napot és órát senki sem tudja, még Ö a Fiú sem, csupán az Atya
De figyelmeztetett minket, hogy legyünk éberek, hogy úgy ne járjunk mint a Noé idejében élök, akik nem vettek észre semmit sem, hiába hirdetett Noé, és a vesztüket okozta figyelmetlenségük, közömbösségük.
A jelek teljesednek, nagymértékben. De ma is az emberek annyira el vannak foglalva sok mindennel, nem szakítanak idöt a jelek felismerésére
Ha kutatni akarsz, megtalálod a jövendöléseket a Máté 24, Lukács 21 2.Timóteus 3:1-5
A Jelenések könyve azt is megjövendöli, hogy az emberek a Földet fogják pusztítani ez is teljesedik
Ugyanakkor azt is megjövendöli a Biblia, hogy csúfolódók leszenek
2.Péter 3:3,4 "..az utolsó idöben csúfolódók támadnak..és ezt mondják Hol van az ö eljövetelének igérete? Mert mióta az atyák elhunytak, minden azonképen marad a teremtés kezdetétöl fogva"
Kedves kérdezö, a jelek melyek meg vannak jelölve magad is láthatod, mennyire teljesednek. A Földet a kapzsi emberek még soha nem tették ennyire tönkre mint ma. A huszadik század két világháborúja, rengeteg földrengés, járványos betegségek /ide sorolhatjuk a rákot az infaktust az egyre több psychés zavarokat/ AIDS stb... a rengeteg természeti csapás...
Ez mind Jézus szavai szerint azt jelenti, hogy közel van
Máté 24:3
Katy
Kedves Katy ép ezért tettem fel a kérdést.
Nagyon jól ismerem és tudom,hogy mit ír a Biblia. De mint ahogy írta megfelelő nevű "barátom" is,nálatok a Jehova Tanúinál máskép áll a helyzet mert szerintetek már nem sokan élnek akik akkor születtek amikor Jézus el kezdte uralkodását. De viszont vannak meg olyan profeciák amelyek nem teljesedtek be.
Akkor hogyan tovább?
Jön vagy nem jön? Lassan kihalnak az említettek...úgyhogy szerintetek itt az ideje.
De vajon Isten is így látja!? :)
Nagyon sok bibliai prófécia teljesedik most. Jelentős időszakban élünk én is folyamatosan vizsgálom a biblia végidőről szóló próféciáit és párhuzamot vonok a most zajló események között.
De még mindenképpen ki kel kiáltani a világon, vagy legalábbis egy nagyobb földrészen a világbékét. Vagy esetleg a vallások egyesítését...
Igen kedves Mulder azt hiszem egyet értek ezzel kapcsolatban veled. A világbéke szerintem pár év és bekövetkezik.
Viszont a vallások is kell egyesüljenek,hogy csak egy vallás legyen erre szerintem még várni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!