Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért bűn/ciki és nevetséges,...

Miért bűn/ciki és nevetséges, ha hiszünk Istenben?

Figyelt kérdés

Egyre többszőr látok gyűlöködő embereket és kritikákat. Szeretnélek megkérdezni titeket, hogy miert van ez?

L\17

2016. jún. 21. 17:17
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
 101/102 anonim ***** válasza:
48%
Hát pont te kezdted a terelést, úgyhogy semmi jogod nincs kérni bármit is. Isten vagy isten, hát igen nekem tök mindegy. Veled ellentétben én akkor is tudom mire gondol a másik, ha nem a nagybetű-kisbetű dolgon akad fenn. Kiolvasom a kontextusból. De te még mondat szintjén se érted mit ír a másik. Még ez az ákos se értette mit hablatyolsz, pedig egy véleményen vagytok. Még ő is magasabb szintet van nálad. A jövőre nézve javaslom, hogy a helyesírási szabályzat túlzott mértékű tanulmányozása helyett inkább valami értelmesebb könyvet bújj és azzal okítsd magad. Rád fér. Mert ha mások előtt is ilyet produkálsz mint itt, visszakézből kiröhögnek, és az még ennél is égőbb lesz.
2016. jún. 27. 12:18
 102/102 anonim ***** válasza:
50%
Ne vitazzatok mar!
2016. jún. 27. 12:31
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!