9 miért nekem nem szabad tudnom, hogy más mit gondol erről?
Talán neked nincs előre "tudott" válaszod erre a kérdésre?
Dehogy nincs! csak most szőrszál hasogató vagy és kell egy ok amivel ellen írhatsz nekem.
Hát igazán...mit ne mondjak.
Én Jehova hűséges szolgájának és Jézus Krisztus hű követőjének trtom magam minden hibámmal. De neked nincs jogod ezeket felhozni mint ahogyan nekem sincs jogom a te hitedbe beleavatkozni.
Én feltettem egy kérdést te meg belém kötötzél minden ok nélkül.
Szerinted ezekszerint azért mert én Jehova Tanúja vagyok nincs jogo m kérdést kiírni!?
Hát nagyszerű! Isten próféciái lassan de bizton be teljesednek és te a dühödön kivül semmit nem tehetsz csak annyit amit eddig is tettél, újjal mutogatni és vádaskodni.
Dícséretet érdemelszz!!!!
A 6,7-es válaszolónak, és nem azért mert fényezem a Tanúkat.
És ott voltunk az országban történt Vörös iszapnál katasztrófánál, zsákokat tömtünk az áradásoknál, s más emberek házát is megjavítottuk nem csak a Testvérekét.
KANADÁBAN egy hűséges, vendégszerető özvegyasszony élt, de nem volt pénze a Házát kijavítani.
Nem Jehova Tanúja.
Tervet készítettek, hogy az özvegyasszony utazzon el gyermekeivel öt napra. A gyülekezetből több mint 80-an segítettek teljes szívből, anyagot, pénzt és időt ajándékozva. Percekkel azután, hogy a család elment, buzgó munkások nyüzsögtek a házban, mint a méhecskék. A ház külsejét teljesen rendbe hozták. A falakat kijavították és lefestették. A padlót lecsiszolták és lelakkozták. Új padlóburkoló mozaiklapot raktak le és új szőnyegeket terítettek le. Minden elektromos szerkezeten és világítóberendezésen elvégezték a szükséges felújítást. Még az elhasználódott bútorokat is kicserélték. Mindössze öt nap alatt teljesen renoválták a házat!
A lelkes zsivaj lázba hozta a szomszédságot. Egy 80 éves szomszédot olyannyira megindítottak a Tanúk erőfeszítései, hogy áthozta a pemzlijét, és ragaszkodott hozzá, hogy segít. Az egyik önkéntes munkás főnöke egy szagelszívót ajándékozott a tűzhely fölé. Egy másik munkaadó új konyhaszekrényeket adományozott.
(Galácia 6:10) 10 Azért tehát, amíg kedvező időnk van rá, tegyünk jót mindenkivel, de kiváltképp azokkal, akik hozzánk tartoznak a hitben.
A Testvérek igaz hogy elsőként a vers alapján a hit testvéreknek segítenek, de másokat sem hagynak ki.
Vagy Te előbb segítesz idegeneknek, mint a Saját családodnak?
Nem kellene gonoszkodni.
"9 miért nekem nem szabad tudnom, hogy más mit gondol erről?
Talán neked nincs előre "tudott" válaszod erre a kérdésre?
Dehogy nincs! csak most szőrszál hasogató vagy és kell egy ok amivel ellen írhatsz nekem.
Hát igazán...mit ne mondjak."
Most nem az én válaszomról van szó,te tetted fel a kérdést,nem én.De szólj,ha nem így van.
Szabad tudnod,hogy mit gondol róla más.Kérdeztem,hogy mi a célod vele.Valamiért erre nem akarsz őszintén válaszolni? Nekem ezt nem szabad tudnom?
Tehát akkor mi benne a szőrszál hasogatás? Ha nincs titkolni valód.
Hát igazán....mit ne mondjak.
Szia!
Ma sincs és korábban sem volt. A rasszizmus, kiválasztottság mítosza az emberi psziché működészavara.
"Most nem az én válaszomról van szó,te tetted fel a kérdést,nem én.De szólj,ha nem így van.
Szabad tudnod,hogy mit gondol róla más.Kérdeztem,hogy mi a célod vele.Valamiért erre nem akarsz őszintén válaszolni? Nekem ezt nem szabad tudnom?
Tehát akkor mi benne a szőrszál hasogatás? Ha nincs titkolni valód.
Hát igazán....mit ne mondjak."
Hogy nem akarok öszintén válaszolni!? :) Ezt miből gondolod?
De elárulom, hogy nincs "célom" vele csak egyszerün érdekel a kérdés. Érdekel, hogy ki mit tud erről mert sokan vannak akik nincsenek tisztában ezzel és téves az ismeretük. Ez a célom! Elég kielégítő a válaszom?
Én nem azért tettem fel a kérdést, hogy lejárassak valakit, vagy, hogy piszkáljak embereket hanem azért mert ÉRDEKEL!
"De elárulom, hogy nincs "célom" vele csak egyszerün érdekel a kérdés. Érdekel, hogy ki mit tud erről mert sokan vannak akik nincsenek tisztában ezzel és téves az ismeretük. Ez a célom! Elég kielégítő a válaszom?"
Akkor téríteni akarsz burkoltan,jól látom?
Vagy ezzel ellenőrzöd,hogy mennyire végeztek sikeres térítői munkát az emberek között?
Na még egy kicsit legyél őszintébb:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!