Kár származhat-e abbol, ha valaki kivancsian meghalgatná a hitehagyottak érveléseit?
Kérdező,azt állítod baptista vagy...
Le sem tudod írni helyesen ezt a szót.Nem "bab" hanem "bap"
És te,mint baptista,nem tudod,hogy a saját gyülekezeted mit tart a volt tagok meghallgatásáról?
Áruld már el,hogy ha tényleg baptista vagy,akkor neked ezt miért kell megkérdezned?
12#.-nek,és azoknak,akik az oldalon vadászátok az érdeklődőket.Én egy olyan érdeklődő vagyok aki még állást nem foglaltam egy vallásnál sem.Megvizsgáltam a baptistáka 3 holnapot jártam velük,Jehova tanuit,a pünközsdistákat,katolikusokat,az adventistákat,ortodoxokkal.Katolikus vallásba voltam belekeresztelve amit jabban ismerek.Még állást nem foglaltam.Jehova tanuitol kaptam egy könyvet onat kiírtam ezt a kérdést,kiváncsi voltam rá.Erre a felelet helyett hajtóvadászat indult ellenem,igy érdekel titeket mások hite.Idáig Jt.tudtam kiszürni,hogy felelet helyett nem vadásztak hanem normálison feleltek,ha róluk is ez derülne ki maradok ateistának mint eddig.Titeket hagylak állkereszténynek,mert hessel fogjátok a madarat.Igy megmondta az egyik barátom nefoglalkozz velük mert nagyrést mindenik hazudik és érdeklődnek utánad magukrol es a vallásukrol halgatnak mint a sir.
Az AVH-rol vagy a Román SECURoL hallottatok szakadjatok le tölük és gabona szemme fogjátok a madarakot.
"12#.-nek,és azoknak,akik az oldalon vadászátok az érdeklődőket."
12-es vagyok.Nem vadászok semmilyen érdeklődőkre.Nem tartozom egy valláshoz sem,keresztény sem vagyok.Pusztán érdekelnek bizonyos témák.És mielőtt játszod az űzött vadat,kaptál normális választ,még én is írtam neked,az első oldalon.És ha nem érdekelne minket a hited,nem kérdeztük volna.
Ha te ateistaként kiírsz egy ilyen kérdést,akkor az én státuszom miért hiteltelen neked?
Na,kedves kérdező:Mi az oka,hogy nem tudhatom meg a vallásodat? Ha nem hazudtál,akkor semmi.Ne ködösíts,azt a menekülő tintahal szokta,amikor bajban van.
16#.Nem tartozol semilyen valláshoz,ez a hèt legnagyobb hzugsága mikor a babtistát kijavitod baptistára ez azt jelenti nagyobb baptista vagy mint èn.Holott azt hazudod adtál feleletet mikor nem adtál.
Te tagadod a kilètedet, mikor èn már a fèl èletrajzomat leadtam mint egy gyerek.Most már nekem is ès a tesomnak is igazunk van a fenti bejegyzèsben,hogy minèltöbb információ èrdekel titeket ès ti eltagadjátok magatokat is vallásotokat is.Ugy,hogy bátran előre mert mi kiszállunk......Azt gondoltuk a vallás javit de tèvedtük,mert ez egy szellemi inkvizició.
Fejtsd már ki légy szíves,hogy nekem mi érdekem fűződne ahhoz,hogy hazudjak a vallási státuszomat illetően?
Figyelek!
Az,hogy kijavítottam a baptista szót,nem azt bizonyítja,hogy én is baptista vagyok.Elég érdekes logikád van,már ne haragudj.Viszont annál inkább bizonyítja,hogy te kamuzol,csak nem jön be drágám,mert itt nem mindenki olyan naiv,mint ahogy képzelted.
Itt a válaszom,mi a problémád vele? Rajta legyél bátor,fejtsd ki,ne csak terelj!
"Kérdező,te Jehova tanúja vagy?
Ha te mint tanú kíváncsian meghallgatnád,nem származna belőle semmi károd,hanem bővülne a látóköröd.Persze a valódi szabadságot is megéreznéd,mert rájönnél,hogy igenis jogod van meghallgatni,és a saját érzéseid alapján dönteni,hogy hiszel-e neki vagy nem.Akiknek kára származhat ebből,azok a vezetőid,mert ők pont ezt nem akarják.Nekik az a céljuk,hogy mindig is egy irányított birka legyél,ezért a saját félelmeiket kivetítik rád,mint ha neked lenne ettől félni valód.De ez csak arról szól,hogy ne láss be a kulisszák mögé mint azok a tanúk,akik már beláttak."
"Te tagadod a kilètedet, mikor èn már a fèl èletrajzomat leadtam mint egy gyerek."
Na stop! Először azt írtad baptista vagy.Aztán egy válaszoló azt írta,ő tette fel a kérdést Jehova tanúi könyvéből kimásolva,ő maga nem tartozik semmilyen valláshoz,ateista.
Akkor most mi az igazság a kilétedről,kérdező?
"Ugy,hogy bátran előre mert mi kiszállunk......"
Én nem vagyok gyáva,mert nincs takargatni valóm.Ha nektek sincs,akkor nincs okotok menekülni.Ha leléptek,csak nekem adtok igazat.De tegyétek,ha akarjátok.
18#.Tagadod,hogy nem tartozol valláshoz,nem is érdekel, az sem,hogy hazudsz,hisz szabad vagy.
Nem is tudom mi köt össze engemet veled,van itt az oldalon őszintén felelnek a kérdéseimre,igy jol vagyunk Nélküled is.
Jó nyomozást netán vadászást szépszakma jol fizetik,és még kedved is telik benne.
Még csak annyit a te vitádnak nem ezen az oldalon a helye.
Szia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!